23.6-30.8. Zvučna kupka - Vedran Petrak (Hrvatska) – Svaki dan 14.00 – 15.00 h

Zvučna kupka je meditativni koncert koji možemo ne samo slušati, nego i osjetiti duboko unutar naših mišića, zbog vibracije gonga i ostalih drevnih instrumenata čime razvijamo naš odnos sa zvukom pomoću suptilnih i novih zvukova. Planetarni gongovi su podešeni na frekvenciju planeta unutar sunčevog sustava i ujedno su savršen medij snažne iscijeljujuće vibracije. Da bi se pozitivno djelovanje gonga doživjelo u punoj snazi nije potrebno da glazba bude glasna, nego da tijelo bude opušteno i sigurno. Zbog toga se zvučna kupka sluša u ležećem položaju čime se produbljuje samo iskustvo, a pažnja je usmjerena na suptilne podražaje unutar tijela. Takav odnos sa zvukom pomaže pri osobnom razvoju, ali također i pri svakodnevnim odnosima u društvu i na poslovnom mjestu jer osvještavanjem mi učimo kako stvarno slušati.

Doplata je 3 eura.  

http://harmony.hr/gonghr.html

www.goodgongs.com

Jasmina Kovačev (Novi Zeland)

 

1. Svi koji se bave EFT-om i koji će biti na Pašmanu u vrijeme programa “Uvod u META – Zdravlje”, mogu se priključiti fakultativnoj 3-satnoj radionici na temu “Poboljšajte svoje EFT rezultate – veza EFT-a s META – Zdravljem”.

2. Grupni EFT tretmani koji se održavaju već tradicionalno svake godine, predstavljaju istinsku mentalnu i emotivnu higijenu. Tijekom tog tjedna održat će se 3 dvosatne radionice. www.TehnikaEmocionalneSlobode.com