Alegra Jenkins – Oslobodite svoj glas i povežite se sa svojom dušom

26.6.-3.7.

Alegra Jenkins (Velika Britanija) – Oslobodite svoj glas i povežite se sa svojom dušom

Ovaj Seminar je prilika da poslušate svoj autentični glas i da uspostavite duboku povezanost sa svojim unutarnjim jastvom. Putujući zajedno u sigurnu i podržavajuću skupinu, steći ćete bolje razumijevanje iscjeliteljske moći zvuka, vlastitog glasa i njegove sposobnosti transformiranja i osnaživanja.

Glas s kojim radite se ne odnosi na pjevanje; radi se o korištenju vašeg glasa kao dubokog iscjeliteljskog instrumenta. Vaš vlastiti osobni zvuk je sveto i transformativno sredstvo i iskorištavanjem njegove moći možete proširiti svoju sposobnost da se izrazite i produbite razumijevanje svog osobnog puta do sreće. Taj izraz vašeg unutarnjeg ja donosi sa sobom potencijal za stvarne i trajne promjene.

Zajedno ćemo istražiti naša energetska tijela i lagano očistiti i uravnotežiti naše čakre, ostavljajući vas fizički opuštene i mirne. Ovaj će postupak također pružiti put za dublje putovanje u svijet duha. Čakre su suptilne energetske točke oko tijela, koje djeluju kao vrata između duhovnog i fizičkog svijeta. Tehnike iscjeljivanja čakra dovode u ravnotežu fizička, emocionalna, mentalna i duhovna energetska tijela, vrlo važan element ozdravljenja i duhovnog rasta.

Radit ćemo i na identificiranju osobnih namjera za buduću sreću i pozitivne promjene, a kako je ceremonija važan dio holističkog izlječenja, održat ćemo ‘Ceremoniju postavljanja namjere’ u završnoj sesiji.

Kao šamanski praktičar radim sa Duhovnim svijetom i to mi omogućava da ih uključim u svoje sesije zvučnog ozdravljenja. Šamanizam se odnosi na širok spektar tradicionalnih vjerovanja i praksi, a temelji se na razumijevanju da smo svi povezani. To uključuje i prepoznavanje da sve, uključujući i našu Majku Zemlju, ima duh i živi.

Moje sjedište je u Hrvatskoj, ali organiziram duhovna putovanja po Europi i šire.

Alegra Tricia Jenkins MBE: duhovna je vodičica, šamanski iscjeliteljica putem zvuka i članica je Međunarodnog udruženja zvučne terapije. Prije toga radila je dugi niz godina kao međunarodna savjetnica, voditeljica projekata i direktorica Međunarodnog centra na Sveučilištu Liverpool u Velikoj Britaniji.

E-mail: alegracroatia@gmail.com

Mobitel: +385915666335 (HR)

Tel: +447973247930 (UK)

Web stranica: Pronicljiva putovanja  https://www.alegracroatia.com