Alegra Jenkins – Povezanost medicinskog kotača i Maja

14.8.-21.8.

Alegra Jenkins (Velika Britanija) – Povezanost medicinskog kotača i Maja

Medicinski kotač drevno je sredstvo koje su naši preci koristili za pronalaženje ravnoteže i harmonije. Može se koristiti na različitim razinama, od individualne razine i zdravlja pojedinca, preko rješavanja problema i povezanosti zajednice do odnosa s Majkom Zemljom i Duhovnim svijetom. Još uvijek se široko koristi u domorodačkim zajednicama i ima sve veću uporabu u osobnom i profesionalnom razvoju. Kako sam se nedavno vratio s obilaska svetih majskih nalazišta i ceremonija u Meksiku, uključit ću ta iskustva u seminar.

Radeći kao grupa istražit ćemo četiri smjera medicinskog kotača i njihov odnos s Ocem Nebom i Majkom Zemljom, koji svi simboliziraju dimenzije našeg zdravlja i životne cikluse. U središtu Medicinskog kotača nalazi se točka harmonije i ravnoteže između fizičkog, mentalnog i emocionalnog i duhovnog aspekta našeg života. Obilazeći medicinski kotač omogućit će nam da razmotrimo ova četiri aspekta, uvidjevši koji se moraju riješiti kako bi se pronašlo zdravlje i iscjeljenje.

Radit ćemo s dahom, glasom i tijelom jednostavnim posredovanjem i vježbama, pročišćavanjem i oslobađanjem negativnih energija, kao i davanjem i primanjem osjećaja harmonije i cjelovitosti. Ovaj tradicionalni način gledanja na međusobnu povezanost svih stvari pomoći će nam da uvidimo ritmove, cikluse i obrasce koji postoje u našem vlastitom životu i pružiti nam put kojim se možemo duboko povezati s dušom.

Ovi seminari će vam omogućiti da istražite aspekte vašeg unutarnjeg bića u sigurnom i podržavajućem okruženju. Oni će vam također pomoći u prepoznavanju sljedećeg koraka na vašem putu do pozitivne budućnosti.

Moje sjedište je u Hrvatskoj, ali organiziram duhovna putovanja po Europi i šire.

Alegra Tricia Jenkins MBE: duhovna je vodičica, šamanski iscjeliteljica putem zvuka i članica je Međunarodnog udruženja zvučne terapije. Prije toga radila je dugi niz godina kao međunarodna savjetnica, voditeljica projekata i direktorica Međunarodnog centra na Sveučilištu Liverpool u Velikoj Britaniji.

E-mail: alegracroatia@gmail.com

Mobitel: +385915666335 (HR)

Tel: +447973247930 (UK)

Web stranica: Pronicljiva putovanja  https://www.alegracroatia.com