Alegra Jenkins – Povezivanje duša kroz medicinski kotač

Alegra Jenkins (Velika Britanija) – Povezivanje duša kroz medicinski kotač

Medicinski kotač je drevni alat koji su koristili naši preci kako bi pronašli ravnotežu i harmoniju. Koristio se na različitim razinama, s razine pojedinca i njegovog zdravlja, kroz rješavanje problema i povezanost zajednice u odnosu s Majkom Zemljom i Duhovnim svijetom. Još uvijek je vrlo široko korišten unutar autohtonih zajednica i sve se više koristi u osobnom i profesionalnom razvoju.

Djelujući kao grupa istražit ćemo četiri smjera medicinskog kotača i njihov odnos s ocem Nebom i Majkom Zemljom, koji simboliziraju sve dimenzije našeg zdravlja i ciklusa života. U središtu medicinskog kotača je točka sklada i ravnoteže između fizičkog, mentalnog i emocionalnog i duhovnog aspekta našeg života. Kretanje medicinskog kotača omogućit će nam da uzmemo u obzir ova četiri aspekta imajući uvid u to kojeg od njih treba koristiti kako bi pronašli svoje zdravlje i iscjeljenje.

Radit ćemo s dahom, glasom i tijelom kroz jednostavne meditacije i vježbe, čišćenja i oslobađanja negativnih energija, kao i davanja i primanja osjećaja sklada i cjelovitosti. Ovaj tradicio

nalni način gledanja na međusobno povezivanje svih stvari pomoći će nam da vidimo ritmove, cikluse i obrasce koji postoje u našem vlastitom životu i da pružamo put kroz koji se možemo duboko povezati s našom dušom.

Kao šamanski zvučni iscjelitelj radim sa svijetom Duha i to mi dopušta da sve navedeno uključim u svoj seminar. Šamanizam se odnosi na širok raspon tradicionalnih uvjerenja i praksi i temelji se na razumijevanju da smo svi povezani. To uključuje priznanje da sve,, uključujući i našu Majku Zemlju, ima duh i živo je.

Ovi seminari će vam omogućiti da istražite aspekte vašeg unutarnjeg ja u sigurnom i podržavajućem okruženju. Oni će vam također pomoći da identificirate sljedeći korak na svom putu prema pozitivnoj budućnosti.

Živim u Hrvatskoj, ali organiziram duhovna putovanja u Europi i u drugim krajevima svijeta.

Alegra Tricia Jenkins MBE: je duhovna vodičica, šamanski iscjelitelj glasom i član Međunarodne udruge terapije zvuka. Prije je radila kao međunarodni konzultant, voditeljica projekta i direktorica međunarodnog Centra na Sveučilištu u Liverpoolu u Velikoj Britaniji.

E-mail: alegracroatia@gmail.com

Tel: +385915666335 (HR)

Tel: +447973247930 (UK)

Web: Unutarnja putovanja – www.alegracroatia.com