Angelica Horvatić – Iscijelimo Traume i Uzmimo obilje koje nam Pripada

Angelica Horvatić – Iscijelimo Traume i Uzmimo obilje koje nam Pripada

zeljka01Tvoja svijest o napretku ne ovisi o novcu – tvoj protok novca ovisi o tvojoj svijesti o napretku. 

Sve je, prema kvantnoj fizici, uključujući i novac – Energija

Po zakonu privlačenja, kao što se vibracije privlače jedna drugoj i tjeraju različite vibracije. Dakle, nikada nećete privući napredak u svoj život, ako stalno šaljete vibracijske valove siromaštva i nedostatka.

Radionica s Angelicom će vam pomoći da se otvorite životu obilja i zadovoljstva, bez osjećaja nezadovoljstva i nesigurnosti. 

To će povećati razinu energije i razinu pozitivnosti i kreativnosti, pomoći će vam da ojačate svoje osobne odnose, da postignete financijski uspjeh i pustite strah koji stopira vaš život. www.angelicahorvatic.com

 Kao netko tko se rodio u velikom siromaštvu i proveo većinu svog života u istom, pa zatim dobrano protresao i očistio traume i blokade obilju, oslobodio se istih limitirajućih vjerovanja i onda – privukao OBILJE u svoj život – Angelica je savršeni primjer da je Manifestacija Obilja itekako Moguća! 🙂

Što možemo očekivati na ovoj radionici:

Tjedan potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osvješten i promišljeni rad na sebi, tjedan čišćenja i izliječenja – na svjesnom i nesvjesnom nivou!

Očekujte “Zamjenu Starog za Novo” – zamjenu svojih najgorih strahova i crnih misli siromaštva i neimanja – za svijetle i vedre osjećaje Obilja, Dobitka i Materijalne Sigurnosti. 

Očekujte Radikalnu Promjenu svog fokusa, intenzivnu integraciju svega naučenog i čarobnu Manifestaciju Obilja u danima, tjednima, mjesecima i godinama nakon ove radionice! 

Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu ( ‘smijeh je najbolji lijek ‘ ), grupne interakcije, rad sa sjenama ( shadow work ), rad sa unutarnjim djetetom ( inner child work ), regresivne terapije, eye gazing vjezbe, vodjene meditacije, vjezbe vizualizacije, vjezbe zahvalnosti, vjezbe Procesa Cjelovitosti koje ce vam omoguciti da postanete ‘sam svoj psihoterapeut ’ za bilo koji problem, kad se vratite kuci.

Buduci da sam poznata po davanju brojnih zadataka i vjezbi, jer vjerujem da jedino praksom! mozemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAZAJ ( za gledanje / slusanje uvijek imamo Youtube – ova radionica je SAMO za one koji su spremni da osvjestenim – RADOM – Dobiju Obilje koje im Pripada!


Angelica Horvatic je spiritualna učiteljica, praktičarka najnovije alternativne psihoterapeutske tehnike izlijecenja trauma ( Procesa Cjelovitosti ) iz Hrvatske, NLP Majstorica i Hipnoterapeutica  koja je u posljednjih 16 godina, za vrijeme studija i rada u Velikoj Britaniji i na Bliskom Istoku, radila sa tisućama ljudi iz cijeloga svijeta.

Pošto su sva prva iskustva u njenom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju “borbu za život”, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj mjeri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni coaching, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom svibnja 2016. svjetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretacica Procesa Cjelovitosti – Teal Swan -osobno je odabrala i istrenirala Angelicu za svoju prvu ambasadoricu za Balkan i Bliski Istok kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla “pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ ”.

Angelica je vrlo strastvena u pomaganju drugima sa svojim radionicama – nakon što je radila više od desetljeća na vlastitim ograničavajućim uvjerenjima o novcu koji su bili duboko ukorijenjeni u društveni život dok je odrastala u Hrvatskoj prije, za vrijeme i poslije rata. 

Zivot u Londonu i Dubaju posljednjih 16 godina je napravio ogroman utjecaj na njezin život – kombinirajući nevjerojatnu mudrost istočne Europe, Zapada i Bliskog istoka – ona je pomogla sebi i drugima da se nauče i prilagode novim konceptima istinskog izobilja.

“Osvoji svoju planinu” je njen moto – Budite, Posjedujte i Napravite SVE ono što želite u životu!

www.angelicahorvatic.com