Angelica Horvatić – Kako uzeti to što vam PRIPADA pomoću NLP metode i – NOVOG Revolucionarnog Procesa Cjelosti!

Angelica Horvatić – Kako uzeti to što vam PRIPADA pomoću NLP metode i – NOVOG Revolucionarnog Procesa Cjelosti!

Što vam SADA treba?
Zašto to nemate?
Što vas sprječava da uzmete to što vam pripada?
Kako razbiti stare negativne obrasce i osloboditi se BOLA?
Kako izlijeciti traume iz prošlosti koje vam smanjuju radnu efikasnost i radost življenja?
Kako“dobiti” to što vam treba?
Kako početi – ŽIVJETI?

Što možemo očekivati na ovoj radionici:

Angelica2

Tjedan dana potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osvješteni promišljeni rad na sebi, tjedan čišćenja i izliječenja – na svjesnom i nesvjesnom nivou!

Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu (smijeh je najbolji lijek ), grupne interakcije, vjezbe NLP metoda i Procesa Cjelosti.

Budući da sam “poznata” po davanju brojnih zadataka i vježbi, jer vjerujem da jedino praksom! možemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAŽAJ (zagledanje / slušanje uvijek imamo Youtube 😉 – ova radionica je samo za one koji su spremni da osvještenim RADOM dobiju svest što im pripada! 🙂


Angelica03Angelica (Željka) Horvatic je spiritualna učiteljica, NLP voditeljica i praktičarka najnovijeg Procesa Cjelosti iz Hrvatske, koja je u posljednjih 16 godina, za vrijeme studija i rada u Velikoj Britaniji i na Bliskom Istoku, radila sa tisućama ljudi iz cijeloga svijeta.

Pošto su sva prva iskustva u Željkinom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju “borbu za život”, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj mjeri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni coaching, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom svibnja 2016. svjetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretacica Procesa Cjelosti – Teal Swan -osobno je odabrala i istrenirala Željku za svoju prvu ambasadoricu za Balkan i Bliski Istok kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla “pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ ”.

Željkin glavni fokus je da pomogne u iscjeljivanju onih koji su kao djeca odrastali bez roditelja, onih koje su roditelji ( skrbnici ) tjelesno, mentalno ili emocionalno zlostavljali, kao i svih onih koje vječno progone osjećaji napuštenosti, samoće i usamljenosti.

“Osvoji svoju planinu” je Željkin moto – Budite, Posjedujte i Napravite SVE ono što želite u životu!


Angelica1

Video: Angelica Horvatić – Why NLP?Loneliness – Why do we hide it?

angelicahorvatic.com/completing-the-puzzle

www.angelicahorvatic.com