Angelica Horvatić – Novac i duhovnost

untitled-248-Edit-1Novac i duhovnost. Ova radionica će izazvati i promijeniti tvoje trenutne misli, uvjerenja, pretpostavke i način na koji se odnosite prema novcu i materijalnom napretku.
Što ti misliš o novcu? Vjeruješ li da je teško zaraditi? Vjeruješ li da imaš dovoljno? Vjeruješ li da je sve skupo, a ti nikada ne možeš uštedjeti dovoljno novca? Jesi li prijatelj s novcem ili ti je on neprijatelj?
Ako ti nešto od svega navedenog zvuči poznato, vrijeme je da poradiš na svojim novčanim problemima.
Obilje Svemira je dostupna svima, ali prečesto ljudi odbacuju napredak, svjesno i / ili nesvjesno. Istinsko bogatstvo može se jedino postići samo kada su sva područja života uravnotežena i izdašna, inače ćete se osjećati bogato, no i dalje nećte biti sretni.
Tvoja svijest o napretku ne ovisi o novcu – tvoj protok novca ovisi o tvojoj svijesti o napretku. Sve je, prema kvantnoj fizici, uključujući i novac – energija. Po zakonu privlačenja, kao što se vibracije privlače jedna drugoj i tjeraju različite vibracije. Dakle, nikada nećeš privući napredak u svoj život, ako stalno šalješ vibracijske valove siromaštva i nedostatka.Radionica s Angelicom će vam pomoći da se otvorite životu obilja i zadovoljstva, bez osjećaja nezadovoljstva i nesigurnosti. To će povećati razinu energije i razinu pozitivnosti i kreativnosti, pomoći će vam da ojačate svoje osobne odnose, da postignete financijski uspjeh i pustite strah koji stopira vaš život.


Voditeljica Angelica je vrlo strastvena u pomaganju drugima sa svojim radionicama – nakon što je radila više od desetljeća na vlastitim ograničavajućim uvjerenjima o novcu koji su bili duboko ukorijenjeni u društveni život dok je odrastala u Hrvatskoj prije, za vrijeme i poslije rata. Studiranje i rad u Londonu i Dubaiju posljednjih 15 godina je napravio ogroman utjecaj na njezin život, kombinirajući nevjerojatnu mudrost istočne Europe, Zapada i Bliskog istoka, ona je pomogla sebi i drugima da se nauče i prilagode novim konceptima istinskog izobilja.

www.angelicahorvatic.com