Bernad Svete – Buđenje srca kroz qigong i muziku

Buđenje srca kroz qigong i muziku – Bernard Svete

_MG_2619 (3)Putovanjem kroz različita stanja svijesti možemo lakše sagledati koliko smo svijesni sebe i okoline. Kroz qigong ćemo se naućiti zadržati vitalnost zdravog i jakog tijela, naučit ćemo se regulirati energetsko tijelo za bolju cirkulaciju, koja je osnova za optimalnu funkcionalnost svih tijela. Učiti ćemo kako promijeniti kvalitetu energetskog polja i kako proširiti svijest. Također naučiti ćemo kako njegovati, regulirati, harmonizirati i transformirati svoja tijela (fizičko, mentalno i duhovno) za vitalan, zdrav, veseo i ispunjen život.

Kroz vođenu meditaciju sa pratnjom gitare će vas Bernard vratiti u unutrašnjost bića da doživite iskustvo, kako je tjelo uistinu hram i da je srce uistinu sveto mjesto – oltar božanstva. Note će vas ko molitva voditi u smisao življenja i spojiti u beskonačno. Osjetit ćete mir, veselje, ljubav, mudrost, ljepotu, blaženstvo i svetost.

Voditelj Bernard Svete vježba i uči daoističke tehnike već 20 godina. Učio se od različitih majstora i spojio učenje kroz iskustvo u svoj pristup i preko muzike u cjelovitu funkcionalnu praktičku mudrost života. Bernard je Universal Tao senior instructor, Cosmic Healing Practitioner, Inner Alchemy Instructor , LA music academy/modern music school – guitar instructor, Kriya yogi, vježba i uči Wudang gongfu.

www.wuweiom.com

www.youtube.com/watch?v=7hsMUWUxxvI