Bernard Svete – Uz Qi gong, meditaciju i glazbu do Božanske svijesti

Bernard Svete – Uz Qi gong, meditaciju i glazbu do Božanske svijesti

Uz Qi gong vratit ćemo fizičkom tijelu vitalnost te osvijestiti energetsko tijelo. Uz meditaciju ćemo smiriti duh i upoznati različita stanja svijesti i bivanja. Uz glazbu ćemo otvoriti, smiriti i napuniti srce ljubavlju, tako da će opet biti ispunjeno, sretno i opet će ponovo steći svoju svetost i božanstvenost.

Daojia-Qigong-Bernard-Svete_resizedBernard-Svete_resized

Teme kojima ćemo se baviti:

Kako čuvati i uzgajati vitalnost, zdravlje i miran život. Kako steći duševnu ravnotežu te imati lijepe odnose, pune ljubavi. Kako njegovati razum, duh i svijest na način da se samoostvaruju i prosvijetle. Kako živjeti dugo, sretno, zdravo i veselo. Kako voditi brigu o svojoj spolnosti. Što je istinsko bivanje.

Sveti spisi različitih kultura i kakva je njihova poruka. Samaveda – glazba koja dolazi od boga. Taoistička unutarnja alkemija i svjesna promjena vitalnosti u svijest. Pravi unutarnji osmijeh.


Bernard Svete je majstor taoističkih vještina, kriya yoge i muzičar. Već više od 20 godina educira, vježba i poučava vještine koje pomažu ljudima održavati te njegovati zdravlje, harmoniju te kako spoznati istinitost bivanja.

Info: www.wuweiom.com, bernard.svete@siol.net