Blanka Šauperl – Kundalini yoga – Ja, ti, mi – Spoznaj da si druga osoba Ti

Blanka Šauperl – Kundalini yoga – Ja, ti, mi – Spoznaj da si druga osoba Ti

Jogy Bhajan je rekao: Prepoznajte da ste druga osoba vi! Odnos nije ništa drugo nego potpuno produbljeno iskustvo jastva, naša jedinstvenost.

Svakodnevno smo u vezi s ljudima oko nas. U vlastitoj obitelji, u odnosu na djecu, partnere, roditelje … Raditi u odnosu na kolege, nadređene, klijente … I onda smo također u odnosu prema sebi i Bogu, svemiru …

Jesam li integrirao/la autentične odnose u sva područja svog života? Jesu li moji odnosi održani na način koji podiže sve i ne dopuštaju nikome da se tko spusti? Prepoznajem li sebe i jesam li u kreativnom, dinamičnom odnosu s beskonačnim Jastvom, to jest Bogom.

Sposobnost da volim sebe jest temelj autentičnog odnosa s drugima. Ako djelujem iz svojega istinskog ja, tada projiciram ljubav i mudrost i nadvladavam sve strahove i probleme koji mogu obuzdati moje odnose.

Pomoću Kundalini yoge kriya i meditacije, mi ćemo krenuti na put prepoznavanja sebe i stvaranja autentičnih odnosa u svakom području vašeg života.

Seminar se sastoji od teorijskog dijela i praktičnih tehnika Kundalini yoge.


Blanka Šauperl je ovlaštena učiteljica Kundalini yoge, studentica Karthe Singha u školi Amrit Nam Sarovar u Francuskoj, gdje je završila trening za učitelja Kundalini yoge. Na drugoj razini obrazovanja završila je module za autentične odnose i stres i vitalnost koju je vodio učitelj Sadhana Singh. Godine 2015., u njegovoj je školi završila obrazovanje 21 razine meditacije u Rimu. Godine 2017. završila je tečaj za učitelja vodstva i uspjeha u Rimu. Također je provodila seminar podučavanja Kundalini yoge za tinejdžere. Nakon 5 godina vježbanja Hatha yoge, već 8 godina podučava Kundalini yogu za odrasle i 2 godine za tinejdžere u osnovnoj školi.