Dagmar Neugebauer – Medicinski kotač, životni put razuma i srca

Dagmar Neugebauer – Medicinski kotač, životni put razuma i srca

Dagmar-01 Dagmar-02Na početku “kratak info” o mojoj učiteljici Rosalyn Bruyere

Šest plemena starosjedioca u SAD i Kanadi podjeljivalo je za iscjeliteljske usluge časni naziv “Bijela iscjeliteljica”. Žena koja je bila primalac tog naziva dobila je pravo na šamansko iscjeliteljsko znanje koje se prenosilo usno i bilo joj je dozvoljeno da surađuje sa najstarijima plemenskima iscjeliteljima. Za najstarije pripadnike plemena pojam “MEDICINA” nije značio iscjeljivanja nego MUDROST gledanja na putovanje kroz medicinski kotač kao gledanja na život iz različitih perspektiva.

Mnogo američkih indijanskih plemena život ne vidi kao uspon ili propast ali i ne kao linearan tok. Za njih je život putovanje u obliku kruga ili kotača.

Na tom putu poti ka MUDROSTI nađemo CIJELOST i u toj CIJELOSTI životni SMISAO.

Na našem putu u obliku kotača učimo gledati na životne izazove iz različitih perspektiva i to znanje možemo upotrijebiti u svakoj situaciji. Tako se može poboljšati naš cjelovit potencijal koji nas ako ga  upotrebljavamo, uči o procesima u psihi, o prirodi bolesti i o iscjeljivanju te nam kaže put ka rješenju naših problema.

Medicinski kotač je mapa ljudske svijesti, ustroja svemira, prirodnih ciklusa i pojavljuje se u mnogim shamanskim kulturama.

www.reinkarnationsarbeit.at