Dagmara Gmitrzak – Eko terapija – otkrijte ljekovitu moć prirode

Dagmara Gmitrzak (Poljska) – Eko terapija – otkrijte ljekovitu moć prirode

Znanstveno istraživanje potvrđuje ono što su starosjedilački narodi poznavali već tisućama godina – priroda može imati iscjeljujući učinak na ljude ako ju tretiramo s dužnim poštovanjem.

Čovjek i priroda povezani su krvnim žilama – no, na to smo zaboravili, zato je danas tako važno vratiti sjećanje na tu vezu.

Eko terapija je nova filozofija i način života koji će vam pomoći da ponovno osjetite duboku povezanost s Prirodom, s Majkom Zemljom – kako su autohtoni ljudi nazivali naš planet.

Priroda ima moć iscjeljivanja, obnavljanje unutarnjeg sklada – na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i energetskoj razini. Za mene Eko terapija – znači odnos s prirodom. To je odnos koji bi se trebao temeljiti na ljubavi, razumijevanju potreba, poštovanju i razmjeni.

Tijekom radionice, inspirirat ću vas da uspostavite svoj osobni odnos s prirodom. Podijelit ću s vama brojne tehnike i rituale koje možete koristiti i nakon radionice.

Komunikacija je važna u svakom odnosu, pa ćemo također prakticirati komunikaciju s prirodom: s drvećem, s biljkama, vodom – morem, planinama itd. Pozivam vas na ovaj eko-prirodni put!

Tijekom radionice radit ćemo:

– Otkrit ćete najvažniju svrhu Eko-terapije
– Naučit ćete o praksi Eko-terapije u svakodnevnom životu

– Otkrivat ćete zanimljiva znanstvena istraživanja koja potvrđuju pozitivan utjecaj prirode na tijelo, psihu i energetski sustav čovjeka

– Doživjet ćete brojne vođene meditacije koje će vam omogućiti da osjetite povezanost s prirodom i iskusite svoju iscjeliteljsku moć

– Otkrit ćete vrlo učinkovitu tehniku “uzemljenja” i tehniku spajanja s jezgrom Zemlje koja vam omogućuje punjenje unutarnjih baterija

– Naučit ćete što je Svjesnost prakse i kako vam može pomoći da doživite duboku vezu s prirodom

– Naučit ćete kako vam Nazočnost prirode može pomoći u vremenima pada životne energije, kada doživljavate tugu, depresiju itd.

– Saznat ćete o japanskoj tehnici “Šumske kupke” i njezinim pozitivnim učincima na tijelo, um, srce i imunološki sustav

– Naučit ćete zašto su drveće i biljke tako važne za ekosustav planeta i što možemo naučiti od njih

– Naučit ćete primiti informacije od stabala i biljaka, znat ćete prepoznati njihov simbolizam

– Aktivirat ćete svoju kreativnost, naučit ćete kako možete prakticirati Eko terapiju kroz umjetnost

– Otkrivat ćete obrede vraćanja unutarnjeg sklada korištenjem biljaka i elemenata: vode, dima, vatre…

– Naučit ćete sve što možete učiniti svaki dan kako biste ekološki podržali našu Planetu

Ako volite prirodu, želite uspostaviti dublji odnos s njom, želite poboljšati svoje zdravlje i psihološko blagostanje, želite naučiti tehnike koje se mogu koristiti i nakon radionice, a želite više ekološki živjeti – ovo radionica je stvorena za vas!

Vidimo se na prekrasnom otoku PAŠMAN, gdje ćemo imati idealno okruženje za vježbanje Eko terapije!

Dagmara Gmitrzak je osobna trenerica rasta, holistički terapeutkinja, sociologinja, glazbeni terapeutkinja, učiteljica tehnika opuštanja, novinarka, autorica sedam knjiga.

Diplomirala je na Institutu za primijenjene društvene znanosti na Sveučilištu u Varšavi s trogodišnjom specijalizacijom: društvenom i terapijskom pomoći. Završila je poslijediplomski novinarski rad na Sveučilištu u Varšavi, trogodišnji trening: Glazbena terapija i psihodrama, Obrazovanje za svjesnost meditacije pod vodstvom Ivana Miltona, australijskog psihoterapeuta i još mnogo toga.

Od 2001. radila je na integraciji zapadnjačkih psiholoških znanja s istočnim sustavima rada s tijelom, srcem, umom i energetskim sustavom.

Radi na području transpersonalne psihologije, specijalizirala se za holističku terapiju, pojačavajući tijelo, um, srčanu vezu, koristeći tehnike relaksacije, meditaciju pamćenja, tehnike koherentnosti srca, kreativne vizualizacije, terapije glasom, terapiju putem čakri, kao i rad na energetskoj razini.

Obavlja osobne razvojne radionice i konzultacije u Poljskoj, Velikoj Britaniji, Hrvatskoj, Francuskoj, Portugalu, Malti, Austriji, Sloveniji, Srbiji.

Također, sudjeluje u izletima na egzotična mjesta diljem svijetu (Bali, Havaji), kao dio projekta: putovanje praćeno osobnim razvojem.

Dagmara Gmitrzak – je autorica više knjiga:

– „Trening relaksacije”
– “Probudite svoju kreativnost”
– “Inteligencija srca”.
– “Trening jaguara”
– “Pobijedite stres putem relaksirajućih tehnika”
– “Tehnike relaksacije”
– “Čakre: put u samog sebe”

Piše članke za psihološki časopis “SENSE”.

Više informacija:
Poljski: www.rozwojosobisty.waw.pl
Engleski: www.personalgrowth77.wixsite.com/growth