Dagmara Gmitrzak – Inteligencija srca

Kako komunicirati sa svojim srcem i donijeti najbolje odluke za vaš život.

Vaše srce zna odgovore na najvažnija pitanja za vas! Saznajte kako komunicirati s tim nevjerojatnim organom.
Srce je izvor vašeg najboljeg uvida, samo trebate znati kako ga pravilno koristiti. Znanost je dokazala da ljudsko srce ima svoj mozak, te da ima svoju vlastitu inteligenciju! Ona komunicira s mozgom, pohranjuje podatke i samostalno donosi odluke.

Tijekom ove radionice, naučit ćete o najnovijim revolucionarnim informacija o postojanju inteligencije koja je u potpunosti neovisna od vašeg mozga! Nakon što postanete svjesni snage svog srca, i inteligentne koherentnosti povezane sa vašim srcem, utjecaj na vaš život biti će ogroman.

Srce je izvor istinskog uvida!

Inteligencija srca je dokazana i potkrijepljena znanstvenim istraživanjima s Instituta Matematika srca. Indijanci već stotinama godina znaju o onome što su znanstvenici tek nedavno otkrili, da je naša srce-um veza izvor svih znanja o tome tko smo. To je vaše vlastito tajno mjesto, gdje možete pronaći sve informacije koje su vam potrebne, i koje bi vam mogle pomoći kako biste imali sretniji i ispunjeniji život. To je sveto mjesto vašeg srca.

Tijekom radionice vi ćete:

Osnovne tehnike:

Tehnike opuštanja,

  • vježbe disanja,
  • dubokoumne meditacije
  • rad sa zvukom,
  • komuniciranje s vašim srcem,
  • sukladnost između srca i uma,
  • tehnike harmoniziranja odnosa s ljudima,
  • rad s čakrama i energijama,
  • tehnike srca i umni razgovor,

dr.sc Dagmara Gmitrzak: trenerica osobnog razvoja, terapeut holističkih tehnika, zvučni terapeut, novinarka. Dagmara je diplomirala na Institutu primjenjenih društvenih znanosti, na Sveučilištu u Varšavi, uključujući i trogodišnju specijalizaciju: društveno i terapeutsko asistiranje. Također je završila trogodišnji tečaj Muzičke terapije i psihodrame, te dvogodišnji Poslijediplomski srudij novinarstva na Varšavskom sveučilištu, te dubokoumne meditacije koje je vodio australski psihoterapeut Ivan Milton,

Od 2001., Dagmara vodi radionice, predavanja, savjetuje i trenira u korporativnom svijetu. Specijalizirala se za jačanje veze tijela i uma (tehnike opuštanja, meditacija, disanje, kreativna vizualizacija), upravljanje stresom, rad s čakrama (čakraterapija), uporaba pozitivnog razmišljanja, kreativnosti i šamanskih tehnika. Dagmara je naprodavanija poljska autorica, a njezine knjige će uskoro biti objavljene i na engleskom jeziku: ”Pobijedite stres putem tehnika opuštanja”, ”Čakra putovanje u vlastito biće”, ”Inteligentno srce”, ”Probudite svoju kreativnost”, ”Inteligencija srca”

www.rozwojosobisty.waw.pl