Davide Reghizzi – Kazališne konstalacije

Davide Reghizzi – Kazališne konstalacije

Kazališne konstelacije rezultat su kreativnog i plodnog udruženja sustavnih konstelacija i kazališnih predstava. Radi se o inovativnoj tehnici koja upotrebljava principe sustavnih konstelacija i osobu vodi do svijesti, u kojoj su blokirane emocije i podsvjesne obiteljske veze koje kompliciraju i uvjetuju ovaj život te sprečavaju njegov zdrav razvoj. To je metoda koja pretvora u djelo na sceni osobna doživljavanja i simbolične slike koje izražavaju jedan član grupe. Upotrebom umjetnosti kazališta pored osviještavanja kristaliziranih dinamika naših odnosa i nesvjesnih motiva patnje, moguće je izaći iz obižnih uloga i poistovjetiti se s novim, realnijim identitetom. Ne izražavamo samo dijelove sebe koji najviše pate, nego i one najmudrije i kreativne. To nam omogućuje da projiciramo svoje želje, projekte, stvarne i zdrave osjećaje u budućnost koju ćemo realizirati bez ikakvih nesvjesnih uvjetovanja. Kazališne konstelacije učinkovite su u trenucima kada nam je u životu teško, dopuštaju nam da oblikujemo/definiramo i odmah doživimo oslobođenje od neugodnosti i konflikta.


DAVIDE REGHIZZI

Savjetnik kod sustavnih konstelacija, ima iskustva shipnotičkom regresijom te sa svojim radom želi doprinijeti ljudskom razvoju. Osnovao je kazališne konstelacije. Te konstelacije su inovativne tehnike za pomoć, gdje osoba osvještava one blokirane osjećaje, koje kompliciraju i uvjetuju ovaj život.

Davide o sebi

Biografija je kao vjetrić koji namreška površinu mora; iskustva nas oblikuju u dubinama, gdje ostaje nedodirnuta Vječna Esencija koju ima svako ljudsko biće. Ako me pitaju tko sam, postajem bez orijentacije, odsutan. Ljubav do prirode, tečajevi opstanka i orijentacijski tečajevi, padobransko jedrenje, psihiško pisanje, glazbeni seminar sa zvukovima bubnja i didgeridooja, povezan sa šamanizmom, slikanje u višem stanju svijesti, proučavanje svetih tekstova i prirodni osjećaj za ljepotu, koji je identifikacijski kod svih mogućih svemira. Sve su to neke nijanse gdje ono što živimo postaje kaleidoskop, kroz kojeg se možemo opredijeliti za svaku pojedinačnu boju. Savjetnik kod sustavnih konstelacija, neovisni istraživa, educiran za izvođenje hipnotičke regresije. To obrazovanje je oplemenio moj put i dozvolilo mi rast kroz stalno povezivanje sa ljubavlju do svih živih bića. Želja da doprinosim ljudskome razvoju i obrazovanju u sustavnim konstelacijama su me dovele do toga da nalazim nove putove, da pomognem osobama u problemima. Tako su nastale Kazališne konstelacije. Radi se o inovativnoj tehnici u kojoj kroz slušanje, empatiju i morfogenetsko polje kojeg stvaramo izlaze blokirani osjećaji i one podsvjesne obiteljske veze koje kompliciraju i uvjetuju ovaj život.

www.costellazioniteatrali.com/
www.ilfestivaldellabellezza.it/