Deborah Jeanne Weitzman – Istraživanje zvuka s pokretom

Zaustavite mišljenje o tome kakvi bismo trebali biti, otkrijmo kakvi uistinu jesmo

Osjećamo li se glupo ili neugodno dok slijedimo neutabane puteve? I koliko još potencijala postoji izvan područja naših najvećih strahova?

Koristeći Alexandrove tehnike, kontinuum, autentični pokret i metode kazališta Lee Strasberg, Deborah će voditi grupu u duboko buđenje daha i vokalne rezonancije koje prirodno poboljšavaju kreativne mogućnosti. Uz blagi, ali moćan Alexandrov dodir, možemo obuhvatiti aspekte našeg sebstva koje smo smatrali neugodnima ili lošima.

Radionica će uključivati vođena istraživanja koje pomažu u oslobađanju veće slobode i veze između pokreta, daha i širenja zvuka, rad s rukama na partnerima; ansambl vokalne improvizacije kako bi se podržala tekućina kojom koristimo glas i naše urođene glazbene intuicije. Uz naše glasove i ugrijane duhovne sposobnosti, mi smo spremni primiti i pustiti improvizacijske impulse koji nas mogu iznenaditi. Krajnji cilj je povezati se s izvorom naše mašte za zvuk i pokret, i stvoriti stanje potpune prisutnosti u svakom trenutku.

Ova radionica je namijenjena glumcima, pjevačima, plesačima, glazbenicima, i svim onim znatiželjnicima koji žele probuditi takove vještine, od hobista do profesionalaca.

Deborah Jeanne Weitzman je certificirana učiteljica Alexandrove tehnike. Posjeduje sveučilišnu diplomu s područja muzike i kazališta, te je učiteljica zvuka, kazališta i pokreta na temelju Alexandrove tehnike već 25 godina. Povrh svog poučavanja kao učiteljica, već dugi niz godina je pjevačica te je pjevala diljem svijeta.
www.deborahjeanne.com