Domagoj Čelan (Hrvatska) – Znanost i vještina upravljanja Energijom – sustav za prirodno iscjeljivanje i sinkronizaciju

21.8.-28.8.

Domagoj Čelan (Hrvatska) – Znanost i vještina upravljanja Energijom – sustav za prirodno iscjeljivanje i sinkronizaciju

Superhuman – Energy Management System je skup vježbi, vještina, programa, tretmana i znanja, čiji je zajednički cilj na najbrži mogući način potaknuti kvalitetan protok energije u čovjeku i dovesti ga, prije svega, do zdravlja, a onda i do ravnoteže, kapaciteta i svijesti koji će mu omogućiti da ostvari sve svoje životne potrebe i ciljeve – a što podrazumijeva i duhovni i energetski razvoj.

Program se bazira na principima tradicionalne kineske medicine i energetskog treninga koji se potvrđuju nevjerojatnim rezultatima i na zapadu, već više od 30 godina.

Superhuman – Energy Management System se sastoji od 4 zasebna programa i tretmana:

Super Movement | healing exercises (iscjeljujuće vježbe),

Super Connection | healing energy relaxation (iscjeljujuća energetska relaksacija)

Superhuman Spirit | energy management education and training (edukacija i trening upravljanja energijom)

Super Flow Pressure | healing energy massage (iscjeljujuća energetska masaža)

Seminar Superhuman Spirit – for Natural Healing and Personal Development, sadrži elemente sva 4 programa: energetske vježbe, energetsku meditaciju, kognitivno bihevioralni trening upravljanja energijom i trening prijenosa energije putem osnovnih masažnih tehnika.

Cilj seminara je objasniti strukturu prirodnog mehanizma protoka energije u čovjeku, prirodi i Svemiru, o kojoj ovisi naše zdravlje, životni rezultati i uspjeh, postaviti temelje za uspješno upravljanje osobnim protokom energije, ostvariti prve rezultate u upravljanju s energijom te probuditi i podsjetiti polaznike na cilj zbog kojeg smo zapravo svi ovdje na Zemlji – a svi smo tu samo s jednim ciljem – da bismo postali Superhumans.

Domagoj Čelan je energetski trener, instruktor i terapeut, s 23 godine iskustva, rada i treninga na ovom polju.

S nepunih 20 godina upoznao je kinesku majstoricu, koja je na Zapad donijela znanje o prirodnom upravljanju energijom i demonstrirala čudesne mogućnosti iscjeljivanja. Vidjevši rezultate, odlučio je pustiti sve drugo i potpuno se posvetiti proučavanju tog neprocjenjivog znanja. Idućih 17 godina proveo je slijedeći majstoricu posvuda po svijetu, stičući dragocjeno iskustvo kroz trening, učenje i rad u centrima koje je ona organizirala i vodila.

Posljednjih 5 godina posvetio se “prevođenju” stečenog znanja i vještina na jezik i pristup koji moderan čovjek može lakše prihvatiti te tako lakše i brže i doći do rezultata koje traži.

Početkom 2019. je osnovao Superhuman – Energy Management Centar, putem kojeg provodi online energetske treninge i održava radionice, predavanja i tretmane na različitim lokacijama u Hrvatskoj.

00 385 95 3668 707

Superhuman j.d.o.o.

Hrvoja Vukčića 4,

10000 Zagreb