Pandit – Duboko iscjeljenje i relaksacija uz Vedsko znanje (za više zdravlja, uspjeha i sreće)

26. 6.–3. 7.

Dr. Pandit Dinesh Chandra Sati,  MA Ph.D – Duboko iscjeljenje i relaksacija uz Vedsko znanje (za više zdravlja, uspjeha i sreće)

Pandit Dr Sati vas poziva: uživajte duboko iscjeljenje i relaksaciju kroz recitacije  Vedskih Mantri i obrede ( Puđe).

Pandit Dr Sati stvoriti će iscjeljujući i revitalizirajući učinak u vama i oko vas ( probuditi će Evolutivnu silu Prirode u vašem životu) svojim Majstorskim znanjem; upotrebom posebnih zvukova Vedske Astrologije i kroz moć Mantri.

Puđa i karmičko čišćenje pomažu da prevladamo svoje kočnice i probleme i nastavimo uspješnije i sretnije živjeti svoj život.

Seminar može pomoći kod smanjenja kroničnih bolesti, stresa, smanjenja obiteljskih problema uz to služi i kao podrška na poslu i za sreću u obitelji i ljubavnim odnosima.

Tijekom svakog dana seminara bit će uključena meditacija, mantra recitacije, yoga, iscjeljujuće mantre za napredak u životu i relaksaciju. Bit će Puđa za smanjenje negativnih karmičkih utjecaja.

Dr. Sati će nam dati i znanje za bolje razumijevanje samog sebe i svoje obitelji, kako poboljšati snagu, energiju za napredak, uz smanjenje straha i negativnosti.

Meditacija i joga su za zdravlje,  mir i sreću. Seminar Pt Dr Satija je neprocjenjivo blago onima koji si žele sve najbolje.


Dr. Pt Dinesh Chandra Sati potječe iz Himalayskog sela Jyotir Math-a. To je jedno od četiri najvažnija sjedišta Znanja u Indiji. Ovo Sjeverno sjedište Shankaracharya tradicije, Jyotir Math tradicionalno je dom  “Jyotisha” (Vedske astrologije), poznate kao ‘‘oči’’ Veda.

Sada, kao direktor Himalayan Research Instituta, Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizira izvođenje Yagyi, uvježbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne  konzultacije, te putuje svijetom održavajući seminare i donoseći svjetlo Jyotish/Vastu/Ayurveda/Yoga znanja ljudima raznih zemalja Zapada.

Pt Dr. Sati  proveo je najvrijednije vrijeme početka svoje akademske karijere u ovom sjedištu znanja Jyotir Math-u. Dr. Pandit Sati stekao je svoju “ Shastri” titulu u Jyotir Math Vidyalaya. Stekao je  “Acharya’’ akademsku titulu( Prve klase) na S. S. B. University, Varanasi. Dr. Pundit Sati odbranio je svoj doktorat, (Ph.D) u Jyotishu na Lala Bahadur Shastri Sanskrit Vidyaa Peetham sveučilištu u  New Delhiju 2004.  godine uz priznanje za svoj istraživački rad, erudiciju i majstorstvo u ovoj drevnoj Vedskoj znanosti.

Kasnije je izabran od  Maharishi Mahesh Yogija kao predstavnik i promotor drevnog znanja Jyotisha kako bi oživio Vedsku mudrost širom svijeta. Do danas je Dr. Pandit Sati posjetio više od 70 zemalja svijeta uključujući USA, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, Italiju, Japan,  Hrvatsku, Sloveniju itd.  i tijekom zadnjih 25 godina održao je Jyotish konzultacije tisućama ljudi.

www.astro-yagya.com

Za informacije pozovite kancelariju u Hrvatskoj na broj: 091 5045 369.

Seminar je na engleskom jeziku s hrvatskim prevodom.