Mirela Nylan – Duhovna tradicija inka

Mistično nasljeđe Inka je jedna od rijetkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromijenjena već stotinama godina. U andskoj (Inka) tradiciji kozmos i sve u njemu se sastoji od žive, svjesne energije. I sami smo različiti izražaji te žive, svjesne energije, s individualnim kvalitetama i frekvencijom energije.  U Inka tradiciji ne postoji dobra i loša energija, ili pozitivna i negativna energija već je jednostavno sve energija koja se razlikuje u svojoj kvaliteti te postoji jedino laka i teška energija.

Na ovoj radionici polaznici će biti inicirani u drevna učenja Inka i naučiti kako se povezati sa kozmičkom energijom, kako otpustiti tešku energiju iz tijela i kako očistiti svoje energetsko polje i napuniti ga lakom energijom.

Kako ova tradicija uvijek teži harmoniji polaznici će naučiti uskladiti žensku i mušku energiju te integrirati obje energije unutar njihovog energetskog polja. Ovo je inicijacija u Inka tradiciju i sudionici će se povezati s energijama Majstora Q’ero indijanaca (potomci Inka) koji već stoljećima korisite i poučavaju ovu tradiciju.

Polaznici će naučit praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vrijeme za oslobađanje teške energije, usklađivanje energetskog polja i pomoći im da razviju svoj osobni potencijal.

 

Mirela Vukman Neylan je duhovna učiteljica, homeopat, šamanski praktičar, bioenergetičar i zvukoterapeut.

 

www.heartmedicine.co.uk