Gayatri Marić – Indijska kuhinja

 

Indijska kuhinja je poznata po ogromnoj raznolikosti povrća u kombinaciji s aromatičnim začinima u svrhu stvaranja ukusnih i decentnih indijskih, vegetarijanskih jela. Na ovom tečaju smo iskoristili prednosti naše vegetacije gdje god to možemo, kako bismo uključili lokalne proizvode na našem jelovniku i to u jelima iz svih dijelova Indije, od sjevera do juga, te od zapada do istoka Indije.

Neka jela će biti tradicionalna, a neka kraljevska. Na radionici ćete naučiti kako kuhati ova ukusna jela s brojnim dodacima: To uključuje recepte, upute i demonstracije. Dobiti ćete detaljan ispis recepata za sve skuhano taj dan, kako biste ih ponijeli doma. Kušat ćete i uživati u svemu što skuhamo.

Naučiti ćete o drevnom sustavu Ayurveda povezane s indijskom kuhinjom. Otkrit ćete kako vam Ayurveda i zdrava, raznolika prehrana mogu pomoći vratiti unutarnju ravnotežu. 

www.radhesyam.com