Giusy i Gianna (Italija) – Biodanza: Gradimo kuću sreće

21.8.-28.8.

Giusy i Gianna (Italija) – Biodanza: Gradimo kuću sreće

Ovaj tečaj namijenjen je onima koji žele te su uvijek željeli biti sretni! Tajna sreće je u nama.

Zajedno s Biodanzom ćemo izgraditi “ Kuću Sreće“.

Postavimo temelj našoj KUĆI SREĆE i počinjimo osjetiti koliko sreće se nalazi unutra upravo sada, zajedno s time što već imamo, sa svima osobama koje su već uz nas.

Postavit ćemo stup uma –srca – tijela, slušat ćemo njegovu mudrost i uz kontakt svoje svijetlosti i duhovnosti razveseliti naše stanice – stup duše.

Uz isnpiraciju cilja, projekta, snova izgradit ćemo krov te s obrađivanjem dobrih odnosa, prijateljstva, ljubavi i opraštanja zasaditi vrt.

Rođeni smo za sreću, sve od dirnutog osjećaja živosti, uvijek kada izađe sunce i za to smo ŽIVOTU beskonačno zahvalni.

Srdačno ćemo vas pratiti Giusy Fantin i Gianna Baldan, suradnice i prijateljice, izvoditeljice i tutorice Biodanze (Sustav Rolanda Tora) s desetogodišnjim iskustvom te brojnim specijalizacijama i proširenjem.

U Trevisu i Mestrama vodimo grupe BIODANZE za odrasle. Sudjelujemo s javnim institucijama kod raznih gradskih projekata. Na javnom i privatnom školskom području, od jaslica do srednjih škola, prenosimo Biodanzu pomoću interdisciplinarnih projekata najmlađima, djeci i mladima. U suradnji s ANFASS razigrani susreti donose djeci lakoću i ozbiljnost na drugačiji način.

Kao tutorice sudjelujemo sa školama za obrazovanje učitelja Biodanze (sustav Rolanda Tora).

Kao članice Biodanze Italije sa zadovoljstvom nudimo Tematske staževe i Bio-Odmor u Italiji i inozemstvu.