Gloria Coccato – Seminar masaže i tarota; ravnoteža mikrokozmosa / tijela s interpretacijom simbolike i razumijevanja

Gloria Coccato – Seminar masaže i tarota; ravnoteža mikrokozmosa / tijela s interpretacijom simbolike i razumijevanja

Ravnoteža tijelo/mikrokozmos i interpretacija simbolike tarota te kompenzacija. Masaža sadrži teoriju pet elemenata i informacije Velikih Arkana Marsejskog tarota, koji predstavljaju materijalan nivo arhetipa zemlja/neba. Ove informacije su važne za vlastito dobro osjećanje.

Iz tarota: Luda (br. 1) i kolo sreće (br. 10)


Program

Uvod u teoriju pet elemenata prema taoističkoj disciplini tradicionalne kineske medicine.

Vatra = vitalnost, razigranost i ravnoteža

Zemlja = prihvaćenost, razumijevanje i cijenjenje

Zrak/Metal= inspiracije, veselje, elastičnost

Voda = sigurnost, hrabrost i volja

Drvo = akcija, empatija, strpljenje

Uvod u simboliku optičkog jezika prvog ciklusa Velikih Arkana Marsejskog tarota: luda (br.1) i kolo sreće (br. 10) da dobijemo važne informacije o tome kako kompenzirati ravnotežu.


 

 

 

 

 

Dijelove tijela povezujemo s pet elemenata.

Energetska i opuštajuća masaža služe kao priprema za učenje tehnike povezivanja. Masaža sadrži leđni metamerički dio, visceralni prednji dio, sve udove i lice, uključujući glavu.

Riječ je o holističkoj disciplini, cjelovitoj masaži koja nudi dobar osjećaj, lakoću i opuštenost te dobro utječe na protok vitalne energije. Tehnika povezivanja služi tome, da se masiranjem pronađe uzrok i učinak u tkivima. Jedna je od povezujućih tehnika kojom masiramo organe te dajemo ravnotežu u tijelu, emocijama i umu. Masiramo na podu. Kada energija kruži projekti i namjere mogu se ostvariti zbog mogućih samosabotaža koje se izbrišu, a između svjesnog i nesvjesnog dođe do koherencije.


Gloria Coccato: Trenerica joge, D.M.O.K.A certifikata i Omega Coach Healing, obrazovanje u Biopsihomatici i Self-Coachu, facilitator za metode Quantun Attitude i Dynamic Energy, izvodi i bioprirodne metode: refleksoterapiju, EFT, mikromasažu, holističku masažu i Body Work Yoga Tantsu, samopomoć upotrebom biljka prema Bachu, tarot čitanje.

e-mail: spazioconsapevole@libero.it