Goran Stanojević – Kućni shiatsu

19.6.-26.6.

Goran Stanojević (Hrvatska) – Malene shiatsu čarolije

goran-shiatsuSeminar učenja osnova shiatsu terapeutske masaže

Shiatsu je terapeutsko-masažni oblik rada na tijelu koji potječe od drevnih metoda unaprijeđenja čovjekovog zdravlja. To je postupak ponovnog uspostavljanja i održavanja zdravlja kroz uravnoteženje energetskog sustava tijela. Temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini (kao i akupunktura). Shiatsu tretman uravnotežuje i podržava zdrav protok energije kroz merdijane (nevidljivi «putevi» duž cijelog tijela kojima protječe vitalna životna energija) te na taj način obnavlja našu vitalnost. Kako bi djelovao na protok energije, terapeut prmjenjuje pritisak uzduž meridijana koristeći se prstima, dlanovima, laktovima i koljenima.

Shiatsu tretman otvara prostor za pokret i promjene na svim razinama našeg bića, kako kod primatelja, tako i kod davatelja tretmana. Uloga davatelja shiatsu tretmana zahtijeva potpunu prisutnost, fokusiranost i jasnoću pa ovaj seminar predstavlja i svojevrstan trening tih kvaliteta.

Na seminaru će se podučavati tehnike kojima možete podržati svoju obitelj i prijatelje u svakodnevnim situacijama.

Svakoga dana dio vremena posvetit ćemo radu na sebi i naučiti osnove pročišćavanja i punjenja vlastitog energetskog prostora te održavanje slobodnog protoka energije kroz naše meridijane.

Nakon seminara u sezoni 2014., 2015. i 2016. novi, poboljšani, zanimljiviji, unaprijeđeniji i još više prilagođen polaznicima na rasporedu je i u 2017. godini.

goran11Seminar obuhvaća:

  • osnovne postavke i tehnike shiatsua
  • osnove shiatsu tretmana
  • uvod u Teoriju 5 transformacija energije (5 elemenata)
  • osnove rada na sebi – vježbe za istezanje meridijana, 8 brokata, energetske vježbe
  • izrada i upotreba obloga od đumbira
  • izrada jednostavnih pripravaka za čuvanje i unapređenje zdravlja

Goran Stanojević – shiatsu terapeut. Završio je International School of Shiatsu pri Makronova centru u Zagrebu u trajanju od četri godine i jednogodišnju školu za fitoaromaterapeuta pri Centru Cedrus u Zagrebu.

2902goran@gmail.com,  + 385 (0)98 9 338 227_MG_6105_resize_MG_9676_resize_MG_9687_resize_MG_9693 (2)_resize