Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland) – Približi se vlastitoj suštini podižući svoju frekvenciju

26.6.-3.7.

Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland) – Približi se vlastitoj suštini podižući svoju frekvenciju

Ovo će biti nedelja intenzivnog ličnog rasta  i  razvoja. Da bi ste se ukljucili u ovaj program nije potrebno da imate bilo kakvo predznanje.

Ovim celonedeljnim program produbljujemo razumevanja sebe, ali ćemo doživeti i mnoge transformacije na emotivno energetskom, mentalnom i informacionom nivou.

Velikoj većini je već poznat značaj našeg nivoa frekvencije u osnosu na kvalitet života koji živimo. Malo je onih koji umeju efikasno raditi na povećanju svoje frekvencije.

Voditeljica programa Jasmina Kovačev je poznata kao EFT ekspert i master trener, a u svom radu koristi široku paletu zanja iskustva iz brojnih oblasti koje je izučavala tokom više decenija. Procesima od dole na gore i istovremeno od gore na dole, svakim danom ćemo napredovati u svom frekvencijskom rastu koji je ključni pokazatelj našeg napretka.  Našim precima je bio potreban ceo životni vek da se pomere za samo pola herca u svojoj frekvenciji. Bićete prijatno iznenađeni postignutim napretkom za samo nedelju dana . Svako će do kraja znati koliko se pomakao u svojoj frekvenciji a time i sa nivoom svesti. Krajnji rezultat je uvek veći stepen unutrašnjeg mira. Pridružite nam se, da rastemo zajedno.

Prijavite se na telefon/viber +381 69 4276669 ili online preko www.TehnikaEmocionalneSlobode.com