Jasmina Kovačev – META-Zdravlje Zašto ja i zašto sada?

Uvod u META – Zdravlje

 

Jeste li se ikada pitali zašto ja i zašto sada imam zdravstveni problem? Jeste li i vi, kao i mnogi drugi, dobili odgovor da je uzrok nepoznat ili je u pitanju autoimuna bolest tj. organizam sam sebe uništava? Mislite li zaista da jedan organizam tolikog stupnja složenosti u kome se istovremeno događaju tisuće procesa, radi nešto bez razloga? 

Odgovore na ova pitanja dobit ćete kroz uvod u META – Zdravlje, revolucionarni znanstveni pristup zdravlju koji je ključan za svakog tragača za zdravljem. META – Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativan, ni integrativan, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ovaj pogled na zdravlje je paradoksalan, jer promatra zdravlje globalno, META, a ujedno je i veoma specifično.

Ovo je nešto što svatko treba znati – konvencionalno educirani terapeuti, alternativci, kao i svi oni koji žele imati kontrolu nad svojim zdravljem. META – Zdravlje nam daje svijest o okidačima stresa, emocijama i uvjerenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ono uzima u obzir sve razine našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. utjecaje našeg okruženja. Također nam ukazuje na određene svjesne aktivnosti koje je potrebno poduzeti da bi se potaknuo proces samoiscjeljenja. Edukacije vodi Jasmina Kovačev, jedna od 15 Master trenera META – Zdravlja u svijetu, EFT stručnjakinja i trenerica, Coach za postizanje vrhunskih dostignuća. 

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com 

Fakultativni program

1. Svi koji se bave EFT-om i koji će biti na Pašmanu u vrijeme programa “Uvod u META – Zdravlje”, mogu se priključiti fakultativnoj 3-satnoj radionici na temu “Poboljšajte svoje EFT rezultate – veza EFT-a s META – Zdravljem”.

2. Grupni EFT tretmani koji se održavaju već tradicionalno svake godine, predstavljaju istinsku mentalnu i emotivnu higijenu. Tijekom tog tjedna održat će se 3 dvosatne radionice.

  

http://www.youtube.com/watch?v=pcvNsbZueqQ

http://www.youtube.com/watch?v=hdHW2YB8OCM

http://www.youtube.com/watch?v=KGaoHTpdT-Y

http://www.youtube.com/watch?v=oabHP8Xr3UA