Jasmina Kovačev – Poboljšajte komunikaciju sa svojom okolinom

Jasmina Kovačev (Srbija, Novi Zeland) – Poboljšajte komunikaciju sa svojom okolinom

Dobra komunikacija sa svojom oko

linom je ključ ne samo dobrih odnosa s ljudima oko nas, nego je i bitan čimbenik uspjeha u bilo kojem području života.

  • Je li vam se dogo
  • dilo da nekom nešto pričate, a da ta osoba sadržaj vašeg govora potpuno krivo razumije?
  • Znate li kako uspostaviti odnos razumijevanja?
  • Važnost postavljanja dobrih pitanja i kada pitati kako.
  • Znate li kako u komunikaciji stvoriti dobar odnos s osobom, iako se prije toga nikada niste susreli?
  • Znate li kako unaprijed pripremiti situaciju za dobru komunikaciju, tako da gotovo sigurno možete očekivati da će osoba biti spremna na suradnju?

Na ova i brojna druga pitanja dobit ćete odgovore tijekom cjelotjednog programa u koji će Jasmina uključiti širok spektar svojih znanja i iskustva na temu komunikacije. Dobit ćete brojne znanja o tehnikama i instrumentima za maksimiziranje svojih vještina komunikacije i stvaranje uvjeta za željeni učinak komunikacije.

Jasmina Kovačev, Master trenerica EFT-a, Master trenerica META-Zdravlja, NLP Master, višestruka praktičarka s preko 30 tehnika i modaliteta u svojoj “torbi s alatima”. Autorica je knjige „Preobrazite svoje slabosti u snagu” i kreatorica serije edukacija „Okrugla Duga“, kreatorica programa “Biram život”, osnivačica Studija za Vrhunska dostignuća.

Jasmini je 2019. godina jedanaesta godišnjica kako sudjeluje kao predavačica na Harmony programu a već punih dvanaest godina redovno dolazi s Novog Zelanda gdje živi sa svojom obitelji i donosi na naše prostore znanja koja je stjecala širom svijeta i prenosi ih pod okriljem Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća. Sebe smatra učenicom života i učiteljicom života.

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća je ujedno i agent Harmony programa tako da su svi koje zanima bilo koja tema Harmony programa, dobrodošli! Možete se prijaviti preko ovog linka.

Više o edukacijama Studija na: www.TehnikaEmocionalneSlobode.com, jasminakovacev@gmail.com