Jasmina Kovačev – Utjecaj prošlih života na sadašnjost

Jasmina Kovačev – Utjecaj prošlih života na sadašnjost

Jasmina-02Sve je više ljudi koji su svjesni da ovaj današnji život nije jedini koji su imali u fizičkom tijelu. Puno je manje onih koji razumiju na koji način prošli životi utječu na naš današnji život u svakom smislu.

Tijekom tjedan dana, Jasmina će podijeliti s vama svoje bogato iskustvo u radu s klijentima upravo na ovu temu. Ovom prilikom ćete sigurno proširiti svoje vidike kao i razumijevanje sebe, a i drugih oko vas. Pored iskustava iz djetinjstva koja obilježavaju u velikom mjeri naš današnji život, iskustva prošlih života su sljedeći čimbenik po važnosti koja nas određuju u različitim sferama života. Tijekom rada s gotovo 5000 klijenata, oko 50% je onih koji su spontano tijekom EFT tretmana ulazili u prošle živote jer je to tražilo njihovo iscjeljenje. Mnogobrojne priče će pomoći svakom polazniku da sagleda i razumije ovu temu na sasvim drugačiji način nego što je to bilo do sada. Dobrodošli ste u dublje poniranje u manje poznate teme.


Jasmina-01Jasmina Kovačev, Master trenerica EFT-a, Master trenerica META-zdravlja, višestruka praktičara… s preko 30 tehnika i modaliteta u svojoj “torbi s alatima”. Autorica je knjige „Preobrazite svoje slabosti u snagu” i kreatorica serije edukacija „Okrugla Duga“, kreatorica programa “Biram život”, osnivačica Studija za vrhunska dostignuća…

Jasmini je 2018. godina deseta jubilarna godišnjica od kako sudjeluje kao predavačica na Harmony programu, a već punih jedanaest godina redovno dolazi s Novog Zelanda gdje živi sa svojom obitelji i donosi na naše prostore znanja koja je stjecala širom sveta i prenosi ih pod okriljem Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća. Sebe smatra učenicom života i učiteljicom života.

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća je ujedno i agent Harmony programa tako da su svi koje zanima bilo koja tema Harmony programa, dobrodošli. Svi zainteresirani se mogu prijaviti preko online prijave koja je na stranici :

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
@: jasminakovacev@gmail.com