mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Uvod u kvantno informacijsku spoznaju

mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Uvod u kvantno informacijsku spoznaju

Jasminka-Premerl-02‘Želite li proniknuti u tajne univerzuma pozabavite se energijom, frekvencijom i vibracijama.’ – Nikola Tesla

Tesla je utemeljio. Einstain se složio. Znanost je dokazala! Poznato je da je sve u univerzumu uključujući i naša tijela satkano od energije koja vibrira na različitim frekvencijama.

 


Tijekom seminara upoznati ćemo način na koji frekvencije utječu na fizičko tijelo, ali i…

  • Kako postati i ostati zdrav u skladu s temeljnim principima tradicionalne kineske medicine, Ayurvedske medicine, kvantno informacijske medicine i klasične medicine.
  • Koje su frekvencije naših emocija, kako postići frekvenciju veću od 207Hz na kojoj se čovječanstvo danas nalazi.
  • Kako vibracije i frekvencije kroz fraktalnu matricu iskoristiti u svojem svakodnevnom životu i kako se uskladiti s frekvencijom od 432 Hz koja je matematički sukladna obrascima univerzuma i koja vibrira u skladu s kozmičkim zlatnim omjerom (zlatnim rezom).

Ukratko, kroz seminar spoznat ćete kako lako i trajno možete ponovo osjetiti svoju bit koristeći blagodati mjesta na kojem se trenutno nalazimo i vremena u kojem jesmo.

ZDRAVI BILI ZAUVIJEK!


Jasminka-Premerl-01mr. sc. Jasminka Premerl – diplomirala je Kemijsku tehnologiju na Kemijsko tehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu. Magistrirala je na istom fakultetu. Uz to diplomirala je i psihologiju. Cijeli je život posvetila proučavanju kvantne fizike, a posljednjih 10 godina odlučila je svoja znanja pokloniti dobrobiti čovjeka. Aktivno se bavi i likovnom umjetnošću te uspješno spaja umjetnost, duhovnost i znanost. Veliko joj je otkriće primjena fraktalnog crteža. Životni je put usmjerila učenju kako iz znanosti, umjetnosti i duhovnosti izvući najbolje i najviše kako bi pomogla sebi i drugim ljudima, o čemu svjedoče mnogobrojna pozitivna iskustva ljudi koji su prošli njezine seminare i terapije.