John Christian – Sve maske koje nosimo

Edit.1Budite stvarni i istiniti prema sebi. Kreativna, interaktivna i zabavna radionica samootkrivanja. Mi svi nosimo mnogobrojne maske koje poznajemo u mudrosti učenja kao veo koji pokriva svjetlo istine i pravo ja. To su maske ugađanja, kulture, obrazovanja, naših poslova, intelektualne maske, maske majke ili oca, maska »Dobro sam!«, maska žrtve, duhovnog tragača ili vjerske osobe itd. Svi smo mi glumci na pozornici života! No, što je naše pravo ja skriveno iza maski i što to znači biti stvaran i vjeran sebi? Kao što su oni mudri govorili tijekom stoljeća: “Budite vjerni sebi i istina će vas osloboditi”! Što je uzrok drevnog i modernog puta škole mističnog učenja? Ova radionica će vam pomoći da shvatite put inicijacije, put vaše duše u otkrivanju vašeg pravog ja.

– Identificiranje stvarnog od nestvarnog sebstva
– Biti stvaran kroz maske
– Istina skrivena iz vela projiciranih iluzija ega
– Vježbe za unutarnji mir i harmoniju uma, tijela i duha
– Razvijanje intuitivne inteligencije
– Vaš život je putovanje samootkrivanja
– Ljubav prema božanskoj alkemiji ljudskih odnosa, put prema samo-inicijaciji
– Uvid u pitanja koja se svi mi pitamo kao što su: »Tko sam ja zapravo? Koja je moja svrha u životu? Zašto sam ovdje? Kamo idem? Što zapravo život predstavlja? Tko je i što je Bog? Što je stvarnost? Što je istina? «

Dođite i pridružite se ovome čarobnom, pronicljivom putovanju!

Voditelj John Christian je iskusni, profesionalni trener životnih vještina, pjevač, glumac i komičar. Studirao je i radio s duhovnim majstorima kao što su Paul Solomon, majstor Tamo-sana iz Japana i sa Sir George Trevellionom. Putovao je diljem Engleske, Indije, Europe, SAD-a, Kenije i Australije, gdje je uspješno kombinirao svoje talente za pjevanje i za komediju s dubokim razumijevanjem i iskustvom Mistične škole života. Intenzivno je radio na razne klubove, pojavio se na glavnim televizijskim i radijskim emisijama u Europi i Velikoj Britaniji, dobio je posebnu nagradu Srednje Engleske za impresionstu godine, i razvio je različite komunikacijske vještine i tehnike kako bi doprio do ljudi i kako bi pomogao stotinama ljudi.
Njegovo pristup osvjetljenog srca ne znači da nije ozbiljan, već samo da šalje poruku ljubavi: svatko od nas mora postati osobno odgovoran za ono što misli, osjeća i čini. John je također i kvalificirani učitelj joge.

www.johnchristianseminars.com

Facebook: Seminari John Christiana