Lea Rago – Otkrivanje Anđela koji pulsira u tebi

Lea Rago – Otkrivanje Anđela koji pulsira u tebi

Seminar Anđeoskih meditacija uz prisustvo duhova Majke Prirode:
Lea02

Različita duhovna bića iz viših sfera prilaze nama ljudima u trenutku kada započinjemo otvarati vlastito srce prema toku života i ljubavi. Njihova je zadaća, osim što nam omogućuju da lakše i radosnije prebrodimo naš boravak ovdje na zemlji, jest i taj da nas vrate ka “Unutrašnjem”, odnosno da prepoznamo tu božansku iskru koja titra u nama i koja, ako se “posluša”, može u trenu preobraziti naše živote u jedno predivno putovanje prepuno znanja i ljepote.

Anđeli, bića svjetlosti i bezuvjetne ljubavi, kao i zajednica Duhova Prirode, snažnih i skladnih vibracija Majke Zemlje, uvijek su tu uz nas i čekaju strpljivo naše buđenje, kako bi unosili nježnost, svjetlost, ljubav i iscjeljenje u naše živote.

Lea01Na ovoj meditativnoj radionici biti ćemo vođeni kroz divno razotkrivanje nas samih i sveprisutne bezuvjetne ljubavi koja nas okružuje. Zaštićeni i ur
onjeni u blagotvornu mudrost Duhova Prirode, mi ćemo lakše prihvatiti energiju Anđela i Arhanđela, koji samo žele da nas povedu do vibracija bliskih njima samima, tako da možemo zaista osjetiti naše probuđeno božansko u sebi, te primiti snažnu i toplu svjetlost, koja nas ispunja vedrinom i novom svjesnošću u srcu.

Tijekom seminara izvode se vježbe za buđenja tijela i aktivacije energije kroz fizičke pokrete, kojima dovodimo snažan energetski naboj do stanica, tako da ova naša lijepa božanska iskra može putovati unutar zdravog i snažnog tijela, koje tako izražava iz dubine svoga bića svu zahvalnost za život.