Mirko Ljubanić i Nenad Janjetović – Ljudsko tijelo , čakre i ja

Učimo i znamo mnogo o fizičkom tijelu, a za UM koji caruje, MISLI koje nas vode, DUH koji vedri, DUŠU koja drži mir ne znamo skoro ništa. Tu su i čakre, aure (uma, misli, duha i duše) koja izgrađuje i održava fizičko tijelo.

Na seminaru ćemo učiti teoretski i praktično kako uspostaviti balans i ravnotežu aure i fizičkog tijela preko čakri, te kako na razne načine pomoći sebi i drugima u izgradnji, jačanju i očuvanju zdravlja, radosti i sreće, te kako bismo na taj način živjeli što bliže u skladu s svemirom.

U školi i na fakultetima izučavaju se razne bolesti, navode osobine i propisuje način liječenja određenim farmaceutskim lijekovima i elektronskim uređajima. Malo koga zanima liječenje čovjeka prirodnim sredstvima, djelovanjem svemirske energije na naš um, misli, duh i dušu, liječenje preko čakri.

ljubanicjanjeVoditelji

Na osnovu gore iznijetog na seminaru će primarijus mr. esce dr Mirko Ljubanić iz ugla vještačke medicine i mr Nenad Janjetović iz ugla prirodne medicine udružiti ova dva načina pomaganja ljudima.

To je kao kada biste spojili dva plućna krila i pustili da rade zajedno.

Kontakt: www.jagnje.com

Vijesti: I ljekari mu šalju pacijente