Ljubica Jelača Renner, Dipl. oecc – Grigori Grabovoi: “Harmoničan razvoj Duše u ovom Svijetu”

Ljubica Jelača Renner, Dipl. oecc  – Grigori Grabovoi: “Harmoničan razvoj Duše u ovom Svijetu”

Ljubica-Jelaca-01Realnost koja nas okružuje je rezultat naše percepcije, koja je u neposrednoj ovisnosti o strukturi naše svijesti. Ta realnost se stvara svakog trenutka iznova, tj. kroz osviještene ili neosviještene sadržaje unutrašnjeg svijeta biva prenesena u vanjski svijet (materijalizirana). Proširenje svijesti uvjetuje promjenu percepcije svijeta, što povratno dovodi do promjene realnosti.

Fizičko tijelo je manifestirana struktura, koja se razvija iz Informacione strukture, položene od Stvoritelja u prvobitnu strukturu svijeta. Možemo je nazvati Pra – Matrica. Postojanje Informacione strukture omogućuje regeneraciju operativnim putem odstranjenih organa, jer je informacija o zdravom organu permanentno založena u Polju informacije.

Informacija je „Plan izgradnje“, tj. Osnova cijelog Univerzuma. Svi objekti koji nas okružuju, svi dogadjaji, sve situacije, svi elementi svijeta i sam čovjek, predstavljaju objekte informacije. Promjenom informacije, mijenja se cijela realnost.

Seminari su namijenjeni predaji najnovijih spoznaja s ciljem proširenja Svijesti i potpunog otvaranja „Portala“ koji povezuje Dušu i Svijest, kako bi Svjetlo Duše u potpunosti obasjavalo svakodnevnicu čvojeka.

Teorija:

 • Izgradnja Svijeta
 • Fizičko Tijelo Jedinoga Boga i Duša čovjeka, kao čvrste strukture Svijeta
 • Čovjek kao stanica u Fizičkom Tijelu Jedinoga Boga
 • Organi Duše kao osnova za izgradnju organa fizičkog tijela čovjeka
 • Svjesno upravljanje realnošću putem Duše, Duha, Svijesti, fizičkog tijela i svih elemenata realnosti (životinje, biljke, minerali…)
 • Metode svjesnog upravljanja putem brojeva, geometrijskih oblika, boja, zvuka, riječi, Svjetla
 • Metode upravljanja dogadjajima privatnog i poslovnog karaktera
 • I t. d.

Praksa:

 • Iz prakse – praksi – praktična primjena Učenja Grigoria Grabovoia, kao rezultat petogodišnjeg iskustva u primjeni Učenja u vlastitoj medicinskoj praksi:
  • U svakodnevnim dogadjajima (upravljanje u pravcu Norme Stvoritelja)
  • U cilju obnavljanja zdravlja – primjena metoda kod raznih anomalija

Formiranje „Kofera prve pomoći“ za sve situacije i slučajeve.


Ljubica Jelača Renner (www.vastuveda.eu) je diplomirana ekonomistica i heilpraktikerin (liječenje prirodnom medicinom u vlastitoj medicinskoj praksi u Passau/Njemačka). Od 2011. godine, kao imalac sublicence za širenje Učenja Grigoria Grabovoia uvela je veliki broj ljudi u Ucenje, na više jezičnih područja. Koristeći metode ovog Ucenja, upotpunila je i zaokružila svoje dosadašnje terapije i time stvorila nezamjenjivu kompoziciju sveobuhvatnih medicinskih tretmana, koji su se u praksi pokazali izrazito uspješnima. Preduvjet uspjehu je aktivna saradnja klijenta, a krajnji cilj je daleko više od odstranjivanja anomalije – naime – harmoničan razvoj Duše u ovom Svijetu.
Od 2014. godine kao nosialc licence za prevodjenje i izdavanje knjiga Grigoria Grabovoia, svakodnevno radi na djelima Grigoria Grabovoia na hrvatskom, ruskom i njemačkom jeziku.

ayurveda.vastu@gmx.de