Luce Vergaro – Shiatsu masaža i pilole japanske astrologije u svrhu boljeg upoznavanja sebe

Luce Vergaro – Shiatsu masaža i pilole japanske astrologije u svrhu boljeg upoznavanja sebe

SEMINAR SHIATSU TERAPIJE

Shiatsu potječe iz Japanske, tamo je dio medicine. Razvio se iz starodavnih kineskih tehnika, oslanja na sistemu meridijana i akupresurnih točki.

Uglavnom djeluje na skelet, živčani sustav i unutarnje organe, pored toga još i na mišiće te krvni i limfni sustav. Obnavlja ravnotežu životne snage, koja je u nama.

Na seminaru učit ćemo tehnike, koje vrlo lako koristimo na sebi, prijateljima i rođacima. Na taj način pomažemo kod neugodnosti i bolova u kralježnici.

JAPANSKA ASTROLOGIJA ili “KI DEVET ZVIJEZDA”

KI devet zvijezda je sigurno najjednostavnija, prefinjena i elegantna metoda istraživanja za razumijevanje ljudskog karaktera.

Potječe iz energija kozmosa. Naša planeta se vrti oko Sunca, a mi se nalazimo unutar veličanstvenog toka energije, koji se izlijeva iz beskrajnog Svemira, da može podržati i hraniti našu galaksiju.

Devet zvijezda, koje imaju odlučujuću ulogu u tom procesu, su: Polarna zvijezda, Vega i sedam zvijezda Velikog medvjeda.

Seminar biti će prilika, da bolje upoznamo sami sebe i osobe oko nas pomoću ove starodavne astrologije, koja je jednostavno razumljiva svakome, iako ne pozna tematike.