Maja Dobrila Vukša i Uroš Vukša (Srbija) – Voda i Sunce – harmonija ženskih i muških energija, u nama i svijetu oko nas

26.6.-3.7.

Maja Dobrila Vukša i Uroš Vukša (Srbija) – Voda i Vatra – harmonija ženskih i muških energija, u nama i svijetu oko nas

Vrijeme je da dođe do ravnoteže muških i ženskih energija. Unutar nas i u svijetu oko nas. Oboje su sveti i potrebni. Važna su sestrinstva, kao i bratstva.

Ovaj seminar je poziv da se intuitivna, suosjećajna, mudra, snažna, zaštitnička ženska snaga koja postoji u svima nama probudi, a sveta muška snaga je zaštiti i podrži da bi se Planeta vratila u harmoniju. Redefinirajmo svoju snagu, otključajmo našu mudrost, oslobodimo svoju pravu prirodu i uskladimo se s protočnošću Života.

S velikim poštovanjem, u želji da se okupimo i otvorimo vrata da iscjelimo kolektivnu svijest. Vjerujemo u Nas.

Vježbe za svaki dan i ispunjen život

Uživat ćemo u umjetnosti koja se temelji na iskustvu tradicionalne orijentalne medicine.

Svakog dana naše druženje započet ćemo vježbama čiji je glavni cilj upoznavanje i njegovanje vlastitog tijela i duha. Učit ćemo kako da pravilno održavamo i oblikujemo naše tijelo. Primijenit ćemo program vježbi koji je jednostavan, siguran, efikasan i u skladu s funkcijom i konstrukcijom našeg  tijela, čijim ćemo pristupom  ostvariti iznimne rezultate u prevenciji i ispravljanju položaja zdjeličnog područja, zglobova kukova, pravilno postavljanje kralješnice i istovremeno rasterećenje mekih tkiva. Sva razgibavanja radit ćemo s potpunim poštovanjem  granica našeg fizičkog maksimuma, tj. prirodne istezljivosti tijela .

Yumeiho  terapija predstavlja kombinaciju orijentalnih tehnika masaža koje se uz fizikalni sustav liječenja  sastoje iz oba dvije komponente koje se međusobno izmjenjuju i nadopunjuju. Prva sadrži metode gnječenja i pritisaka a njihova je svrha omekšavanje i opuštanje mekih tkiva.

Druga komponenta obuhvaća metode namještanja koštano-zglobnih struktura.

Yumeiho se temelji na “principu povratne sprege”. Ukoliko se meka tkiva omekšaju i opuste, kosti i zglobovi se mogu lakše namjestiti u pravilan položaj a isto tako i obratno, odnosno ako se koštano-zglobne strukture stave u pravilan i funkcionalan položaj tada se i mišići i tetive povlače iz zategnutog položaja.  Osnovna teorijska postavka Yumeiho terapije je tzv. “teorija težišta tijela”.

Uroš je u direktnoj praksi terapija već više od 15 godina. Učio je iz linije koja ide direktno do osnivača Yumeiha, a dopunjivao je svoje znanje u Zagrebu i Beogradu. Završio je i Traditional Thai Therapy Institute kod Danka Lara Radića.

Maja je svoje znanje, mudrost i iskustvo stjecala u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Njemačkoj, Španjolskoj, Rusiji, na Baliju i u Izraelu. Završila je brojne edukacije na temu zenstvenosti i odnosa sa svojim tijelom, glasom i maternicom. Adula je, Moon Mother, Water Priestess, voditeljica ženske Slavenska prakse Bereginia, učiteljica joge smijeha, osnivačica i voditeljica Slobodne, Holističke Akademije za žene. Posvećeno radi na isceljenju ženskog zdravog principa i harmonije na Zemlji.