Margareta Radomirović – Aktivacijom BARSA do uvećanja svjesnosti i manifestacije

megi-seminar
  • Jeste li voljni da s lakoćom usmjeravate i pratite tok života?
  • Dozvoljavate li da vam se konačno dogodi ŽIVOT?
  • Kako da zaista manifestirate zdravlje, ljubav, sreću, obilje?
  • I da sve to dođe s lakoćom, radošću i slavljem?
  • I kako može biti još bolje od toga?

Sve što je zapravo dovoljno da uradimo jest da budemo svjesni i da dopustimo da nam u život uđe zdravlje, ljubav, obilje, i sve što zaista jest životno podržavajuće za vas!

Zaista, samo jedan tretman može vam promijeniti život na način na koji želite i zapravo i više od toga. Jer, naše želje su prilično ograničavajuće – univerzum nam nudi mnogo, mnogo više nego što možemo maštati i sanjati, sve što mi trebamo uraditi je da se tome OTVORIMO i da DOPUSTIMO.

BARS za vas upravo radi to – OTVARA svijest za sve predivne mogućnosti koje nam univerzum nudi. Pomaže da ih uvidimo i prihvatimo u svoj život s lakoćom!

Osnažujemo vas da spoznate sve što već zapravo znate!

Voditeljica seminara je licencirani Access BARS® mentor (praktičar) Margareta Radomirović.

S više od 20 godina i brojnih efikasnih i jakih psiholoških, energetskih praksa i tehnika, koje sam izučavala i iskusila, počevši od Silva Metode, preko Gestalta, Obiteljskog poretka, Reikija, Kvantne transformacije, inicijacija u šamanske tehnike, i sve to što sam primjenjivala, na sebi i u radu s klijentima, izgradilo me je i formiralo u ovo što vam nudim danas!

Kako može biti još bolje od ovoga i što je sve moguće?

Naučite kako da pitanjima usmjeravate svoja događanja, a da zapravo samo DOPUŠTATE!

~Sav život mi dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem!~

www.zdravijiizbor.info/access-bars


Aktivirajte BARSE – svake nedjelje od 20: 15-21: 15 predavanje o BARS tehnici i demonstracija BARS tretmana u kojoj svi sudionici aktivno sudjeluju i dobivaju kratak tretman – osvježite se, okrijepite i osnažite! Vodi licencirani Access Bars voditelj Margareta Radomirović