Margareta Vesna Agape – Čarobnjakova Riznica Prirodnog Vladanja

Margareta Vesna Agape – Čarobnjakova Riznica Prirodnog Vladanja

Što je Prirodno vladanje i tko je Čarobnjak?

Vladanje ima više značenja – to je i ponašanje i vladavina nad nečim, ali i nad sobom, kao i vladanje nekom vještinom.

Prirodno vladanje podrazumijeva ponašanje u skladu s prirodnim, kozmičkim zakonima i vještinama, koje su nam urođene, jer smo jedinstveni dio Prirode.

Tko je Čarobnjak? Svatko od nas je Čarobnjak svog Života u kome zaista stvara i manifestira izobilje materije i duha. Međutim, Čarobnjaci na Zemlji su zaspali začaranim snom i zaboravili su svoju pravu prirodu.

Riznica ovog Čarobnjaka služi kako bi se podsjetili na Prirodno vladanje, kako bi se probudili da ispoljimo svoje čarobne talente za najveće dobro sebe samih i svijeta oko sebe.

Čarobnjakova riznica je mjesto obilja i bogatstva koja nam je uvijek dostupna. Potrebno je samo da posegnemo za tim i da uzmemo. Čarobnjakova riznica je mjesto unutar nas. Na engleskom jeziku susrećemo se s izrazom „chest“ koji označava grudni koš, ali i sanduk s blagom. Je li se u našem grudnom košu krije to „blago“. Je li to blago zapravo naše srce? Naše srčano središte gdje se slijevaju sve energije iz donjih i gornjih energetskih centara u kome se sve dovodi u ravnotežu i balans?

Seminar se sastoji od ciklusa radionica iz pet cjelina i šesta koja zaokružuje ciklus i stabilizira probuđeno znanje i stanje svakog Čarobnjaka – sudionika seminara.

Tijekom seminara, u praksi, sve se izvodi iskustveno i svaki sudionik je u prilici da dobije svoj individualni rad, kroz koji postiže najbolje rezultate, uvide, budi svoje moći i širi svoju svjesnost.

Procesi koje prolazimo tijekom seminara nam omogućavaju da probudimo svoje unutrašnje znanje i mudrost na prirodan, spontan i jednostavan način, s alatima koji su nam uvijek dostupni – a to je naše tijelo-duh-duša-um. Radimo s tijelom. Ono je naš kompas i vodič kroz ovaj 3D svemir koji smo izabrali. Savršen instrument za koji na ovom seminaru dobivamo i uputstvo za „upotrebu“. Koji dar nam je naše tijelo? Koji dar nam je naš UM?

Svaka radionica je tematska i za svaku postoji plan i program. Međutim, kako sastav grupe koja se formira bude zahtijevao, tako će se teme prilagođavati – prema potrebama sudionika.

U okviru seminara učimo tjelesnu metodu za pokretanje samoisceljujućih procesa cjelokupnog bića – Osviješten Dodir – metoda samoiscjeljenja. To je autorska tehnika koju vodi lagana, a ipak osnažujuća i moćna energija. Vrlo se radujem da vam to mogu prenijeti. Jednostavna je, lako je i djeca to mogu raditi. Na kraju seminara dobijate i certifikate koji vas opunomoćuju da tu metodu radite i kao profesiju, ako će te tako izabrati. No, najvažnije da bude vama i vašem najbližem okruženju bitan doprinos za holistički pristup iscjeljenju tijela-duše.

Iscjeljenje je prirodan proces i svima je dostupan. Ako tako izaberete.

Na prirodan način budimo unutrašnju mudrost i znanje i sagledavamo i u praksi primjenjujemo kako da uposlimo i usmjerimo svoju Energiju i Svjesnost Izbora kako bismo kreirali i generirali izobilje materije i duha.

Radimo s onim što se trenutno pojavljuje. Da, mi na taj način liječimo i energiju predaka i rješavamo se karme, bolje rečeno, transformiramo je. Brišemo suvišan, rastrošan i nepodržavajući sadržaj, sad i za vječnost. Radimo s onim čega smo svjesni u ovom trenutku. Ne kopamo po ranama, jer to nije način da ih iscjeljujemo. Radimo s vrlo suptilnim i nježnim energijama, radimo kroz tijelo i svjesnost o sadašnjem ternutku. Vježbamo i upražnjavamo prisutnost – i kroz to radimo. Kroz sadašnji trenutak. Zato detaljan sadržaj svake radionice zavisi od sastava grupe i svakog sudionika u grupi. Pratimo proces i tok.

Postoji koncept i forma seminara. Kako će se razvijati – to će biti iznenađenje za svakoga od nas. Važno je da smo svjesni i prisutni i iz toga stvaramo ZAJEDNO.

Teme koje su obuhvaćene seminarom

Buđenje čarobnjaka – buđenje unutrašnje mudrosti i znanja. Priroda u nama i oko nas – radimo s energijama Prirode s kojom smo u zajedništvu. Povezujemo se s Prirodom i osviještavamo da smo njen jedinstveni dio. Osviještavamo što je Prirodno Vladanje. Prakticiramo Prirodno Vladanje. To je već u nama – ovdje smo da potvrdimo da ono daje najbolje rezultate i omogućava nam Buđenje.

Iscjeljivanje – pokrećemo procese i energiju Iscjelitelja s kojom smo svi već došli ovdje. Sada je budimo na jednostavne i prirodne, urođene načine, koje smo zaboravili i potisnuli. Majanski šamani kažu d

a iscjeljenje mora biti tako jednostavno da ga i dijete od pet godina može razumjeti. Upravo je tako. Najbolje stvari su i najjednostavnije. Ovdje s time radimo.

Iscjeljenje se odnosi na sve razine Sveprisutnog Bića koje JESMO: Tijelo-duh-duša-emocije-um.

Jesmo li svjesni svojih isceliteljskih sposobnosti? Jesmo li svi zaista Čarobnjaci na Zemlji? Živimo u suglasju s Prirodom unutar sebe?

Oslobađanje od suvišnih, rastrošnih i nekorisnih sadržaja, kojima se zahvaljujemo i odlazimo dalje, jer nisu naši. Učimo kako s lakoćom otpustiti i osloboditi svoj Prostor i Svijest.

Zajedništvo – ulazak u polje zajedništva sa svim što jest. Sa sebstvom. S izvorom. Jesmo li povezani sa svim što JEST? Jesmo li svjesni da je sve oko nas živa materija i da ima svoju inteligenciju i svjesnost? Kako komuniciramo sa sobom i sa svime oko sebe?

Dopuštanje, prihvaćanje i prepuštanje – svemu što dolazi, jer sve što dolazi je tu za naše najveće dobro. Svi ljudi koji su ikada ušli u naš život, i koji će tek ući – tu su za naše najveće dobro. To osviještavamo.

Prakticiramo vladavinu NE-DJELOVANJA – kao izvor manifestacije. Ovladavamo vještinama Čarobnjaka na Zemlji. Za život u miru i radosti, jer je to jedino naše prirodno stanje.

IZBOR I NAMJERA – Kako smo napravili određene izbore i jesu li nam oni podržavajući? Je li je moguće napraviti nove izbore i kako? Jasno i precizno usmjerena energija namjere dovodi do manifestacije, ostvarenja i jasnoće i  lakoće življenja.

ZAHVALNOST – kao najjača molitva – Prakticiramo ulazak u polje zahvalnosti iz kojeg je moguće sve transformirati. POSVEĆENOST u zahvalnosti za sve što dolazi do nas kroz ljude, pojave, sadržaj i događaje.

Radimo kroz male i velike rituale, s muzikom, kroz ples, s instrumentima. Kroz vođene meditacije, kroz disanje. Tijelo kao instrument – osnovni i uvijek dostupan alat. Što je sve zaista moguće da s tijelom kreiramo za više razine?

Bonus tema: prirodna higijena uma-duha-tijela. Govorimo o konkretnim savjetima kako da primijenimo resurse prirode u svom svakodnevnom životu – biljke, napitke, hranu, vodu, zrak, mirise, zvuk… i što je još moguće? Prirodni preparati svima dostupni u kućnoj „ljekarni“ – u skladu s vašim interesima.

Radimo na efektan i zabavan način. Radimo s laganim energijama, koje transformiraju ono što ste izabrali kao svoje probleme na lagan način, kroz energiju smijeha i oslobađanja od drame i traume, bez da ih podižemo.. pa i onda kada se one podignu, transformiramo ih bezbolno… jer tako biramo, jer je tako moguće. Radimo s elementima izravno iz prirode, sa zemljom, kamenjem, Suncem, svijećama, glazbom, kroz pokret, ples, smijeh i osmijeh, sa zrakom, kroz disanje i s vodom kroz dopuštanje prirodnog životnog Toka da ovlada Životom koji živimo.

Ako ste zaista spremni da izaberete svoj napredak – vidimo se na seminaru. Obećavam čaroliju, lakoću, radost, smijeh, dopuštanje, primanje, osviještavanje, uvide…

Koji doprinos i dar vam mogu dati? Što možemo stvarati zajedno? Koji doprinos i dar predstavljamo za cijeli Svijet? Kako možemo doprinijeti Svekolikom Dobru na cijeloj Planeti?


Margareta Vesna Agape je holistički terapeut, praktičar Osviještenog Dodira i Access Bars tehnike za svjesnost i iscjeljenje. Više o njenom radu potražite na www.svesnizivot.com i na Facebook stranici Margareta Vesna i na profilu Margareta Vesna Agape.

„Ovo znanje i način kako ga prenosim je rezultat rada više od 20 godina, od toga 10 godina u radu s klijentima i na javnim tribinama i predavanjima u Srbiji i zemljama u okruženju. Na Harmony programu vodim svoje seminare već šestu godinu, s prosječnom posjetom sudionika od 20+ ljudi, i što je još moguće za naše grupe da se povećaju, jer tako proširujemo Svijest???

U ovom seminaru prepoznat ćete mnoge tehnike, jer sam ja prošla više od 40 tehnika za 25 godina kako sam prve prakse ovladavala. Najviše što je na moj rad utjecalo je Gestalt psihologija, Silva metoda, Reiki, Shambala, Majanska kozmologija i kalendar, Šamanizam Q’ero Inca indijanaca, a kao kruna svega toga jeste utjecaj Access Bars metode. Stekla sam iskustvo u radu s energijama i dobro ih prepoznajem i vodim klijente kroz procese kako bi osvijestili i oslobodili svoj Prostor i Svijest i da im to omogući ostvarivanje sebe u pojavnom svetu.

Ja osobno živim ono što govorim. I to je ono što može učiniti razliku najveću za vas – da vam pokažem i da vam ukažem na putanju da i vi to možete, ako tako izaberete. Živim u prirodi, a ipak nadomak grada. Pratim prirodne i kozmičke zakone. Primjenjujem prirodan način higijene s materijama iz Prirode. Hranim se što više prirodnom, integralnom i cjelovitom hranom. Prakticiram meditaciju, sungazing, bosonogo hodanje, prirodno i svjesno disanje. Sve što je moguće, radim na prirodan način. Stalno osviještavam nove elemente prirode i uvodim ih u svakodnevnu praksu. Postepeno i s radošću, kad za to dođe trenutak za mene – kad je zaista zrelo. Svu praksu koju i vama savjetujem, uvodimo na nježan i zabavan način. Najbolje stvari su uvijek i najjednostavnije, a daju najbolje i najefikasnije rezultate – PROVJERENO.

Uz Božje dopuštenje – neka bude Iscjeljenje. Neka Vlada i ovlada Norma Prirode u nama. S radošću i zahvalnošću vas pozdravljam, Margareta Vesna Agape“