Margareta Vesna – Buđenje inteligencije i svjesnosti tijela

Margareta Vesna – Buđenje inteligencije i svjesnosti tijela

Kroz tjelesne i verbalne procese za manifestaciju obilja i svrhe

Dopustite sebi da budete stvarno ono što jeste. Pokažite obilje i svoju životnu svrhu. Svrha života nije samo jedan put, jedan talenat, jedno područje. Puno je toga više u svakome od nas. Kako doći do tog potencijala, kako ga pokazati u datom trenutku? Kako pokazati svoju autentičnost, prisutnost i jedinstvenost? Kako biti stanju radosti i živjeti je?

Tijelo je fantastičan instrument – samoodrživ organizam, koji se sam iscjeljuje i obnavlja – savršen za dimenziju u kojoj smo mi. Tijelo ima svoju inteligenciju i svijest. Koji doprinos je da je poslušamo?

Tijelo je energija, svijest i prostor. Kozmičko odijelo na proputovanju Duše. Koja energija, prostor i svijest ti i tvoje tijelo možete biti, kako biste stvorili i generirali svekoliko izobilje, pokažite svoje potencijale, talente, prisutnost i jedinstvenost?

Kako taj savršeni instrument, tijelo, staviti u punu funkcionalnost? Kako iskusiti radost utjelovljenja? Kako najbolje iskoristiti svoje tijelo za svoje životno djelo?

Svi sudionici seminara dobivaju Accessovim certifikat za tjelesni proces Radost utjelovljenja, i mogu ga koristiti za osobnu i profesionalnu svrhu, te se upisuju u Accessovim listu praktikanata za tjelesni proces Radost utjelovljenja.


Margareta01aMargareta Vesna je međunarodni Access Bars Facilitator, vodi seminare za osobni i duhovni razvoj. Uz Accessove alate ovoga puta radimo na svjesnosti i inteligenciji tijela kroz verbalne i tjelesne procese. Sve povezujemo u cjelinu. Radimo tjelesne procese za iscjeljenje, povezivanje, osvješćivanje i komunikaciju na svim razinama bića. U procese su uključene tjelesne razine: emotivna, kognitivna, mentalna, osjećajna, intuitivna. Verbalni procesi obuhvaćaju izjave čišćenja, pitanja i afirmacije. Osvješćujemo svoj govor.

Svaki dan seminara ima bogat sadržaj i vodi u preobražaj Bića za najviše dobro i punoću življenja. Stječete vještine koje možete primjenjivati svaki dan za svoj daljnji rast i napredak.

Osnažujemo ljude da spoznaju da već sve znaju. Radimo zajedno na buđenju tog izvrsnog znanja koje čeka u nama. Što ako je znanje naše prirodno stanje? Što ako smo se naučeni rodili? I sve što je potrebno je iskra BUĐENJA. I što je sve sada moguće?


Facebook: Margareta Vesna, www.zdravijiizbor.infowww.margaretavesna.com