mag. Martin Lisec – Životna radost

mag. Martin Lisec – Životna radost

Iskustvena radionica za cjelovit osobni rast

Martin-lisec-02U životu svakog čovjeka ima mnogo lijepih, ugodnih i sretnih trenutaka. Oni nama vraćaju povjerenje, životnu radost i nadu. Ali svako između nas u životu nailazi i na trenutke ili razdoblja kada nam se čini kako pred sobom nemamo više pravih izbora. Kada nestaju snovi, očekivanja, kada se slomi životni put. U tim trenucima često se pitamo: Kako dalje? Kako ponovo pronaći smisao života? Pogotovo u ovakvim trenucima vrlo je važno da se sjetimo ( ili nas na to podsjete drugi) da (svi) životni putevi nikada nisu zatvoreni! »Koliko puta nama tek razaranja omoguće slobodan pogled na nebo«, kaže Viktor Frankl. Potrebno je potražiti, otkriti potrebno smislenu mogućnost u sadašnjem trenutku te korak po korak slijediti svoj smisao. Krenite na put intenzivnog razmišljanja o sebi i o svom životu!

Radionica uključuje individualni i grupni rad na tjelesnoj, duševnoj i duhovnoj razini. Razmišljat ćemo o sljedećim temama:

  • Dragocjenost sadašnjeg trenutka
  • Smisao nosimo u krhkim posudama
  • Prekretnice u životu
  • Svjetlost sadašnjosti
  • Svjetlost ljubavi
  • Moć odluke
  • Novi korak

Martin-lisec-01Martin Lisec je psihoterapeut, logoterapeut, medijator, trener, voditelj radionica osobnog rasta, maser. Obrazovao se u domovini i u Italiji, Velikoj Britaniji te Austriji. U Beču priprema doktorat iz psihoterapije. Vrlo je tražen predavač i osobni savjetnik s mnogo iskustava.

»Nekada, prije mnogo godina, kada me kao udar groma iz vedra neba zadesila nevolja, neki stari čovjek, živi mudrac rekao je: ‘I nikada više ne boj se života!’ Tako sada ja govorim slične riječi vama: Ne bojte se života! I volite ga kako će i on – život voljeti vas.« – Tone Pavček


Stopinje. Logoterapija, mediacija, izobraževanje, Martin Lisec, s. p. Gmajnica 216, 1218 Komenda, 040 731 115
mag. Martin Lisec, direktor
Inštitut STOPINJE
logoterapija, mediacija, izobraževanje

www.stopinje.si