Monika Pekošak (Slovenija) – Promjena programa s karmičkom dijagnostikom i prijelaz na višu razinu djelovanja

24.7.-31.7.

Monika Pekošak (Slovenija) – Promjena programa s karmičkom dijagnostikom i prijelaz na višu razinu djelovanja

Svaki čovjek živi u svom tijelu kao fizičko, energetsko, mentalno, osjećajno tijelo i rastuća svijest, duša. Duša je stara, putuje iz života sa svim iskustvima koje u ovom životu doživljava s namjerom osobnog rasta. Suština radionice je razumijevanje svijeta oko nas, istraživanje vlastitog djelovanja i istraživanje mogućih unutarnjih promjena čovjeka.

U tjednoj radionici ćemo naučiti prepoznavati različite nijanse tijela pomoću znanja i tehnika karmičke dijagnostike. Naučit ćemo prepoznati načine djelovanja i uzroke zašto djelujemo na određeni način. Utvrđivati ćemo koji uzorci djelovanja su naši, a koje smo ”dobili iz života naših predaka”, naših prošlih života, svega što se događalo za vrijeme boravka u utrobi te što smo doživjeli u tom životu. Na taj ćemo način utvrditi na kojem nivou svijesti se nalazimo.

Svaka ljutnja, zamjera, uvrijeđenost, neispunjeno očekivanje i sve što nas je povrijedilo i dalje kuca u našoj unutrašnjosti, intenzivno utječe na naše živote i na naše zdravlje tijela stoga je potrebno osvijestiti i očistiti inače će isplivati na površinu.

Razvijati ćemo prisutnost u svom životu, aktivno se uključiti u svoj život te preuzeti punu odgovornost za sebe te si tako omogućiti prelazak u drugačiji, veći nivo djelovanja naše svijesti. Radionicu ćemo obogatiti s vježbom joge s kojom ćemo učvrstiti svijest tijela u fizičkom i dubljem značenju.

Na radionici ćemo upoznati:

  • Energetske sastojke tijela i energijsku ravnotežu u tijelu
  • Razumjevanje karme (obiteljska karma, osobna karma, društvena karma)
  • Utjecaj naših uvjerenja na život
  • Rješavanje problema u odnosima s obitelji (roditelji, braća, djeca), u partnerskim odnosima
  • Utjecaj djelovanja emocija na naše tijelo
  • Vježbe joge – dnevna praksa joge prilagodit će se svim sudionicima bez obzira na starost i vitalnost. Namjera joge u radionici je podrška tijelu za lakše nadmašenje uzoraka.
  • Različite tehnike meditacije za podršku u procesima

Program ćemo prilagoditi grupi, zavidi od uspostavljene energetske dinamike u grupi. Djelovat ćemo u međusobnoj podršci te biti svjesni da bez unutarnjih promjena nema vanjskih promjena.

Srdačno ste pozvani na iznimno ljetno druženje gdje svatko nađe nešto za sebe i gdje se uvijek razviju srdačna prijateljstva

Namaste.

Monika