Monika Pekošak – S karmičkom dijagnostikom do razumijevanja života i promjene uzoraka

Monika Pekošak – S karmičkom dijagnostikom do razumijevanja života i promjene uzoraka

Glavni uzroci za bolesti, nezadovoljstvo i probleme nalaze se unutar nas.

Da bi promijenili svijet, se moramo promijeniti mi sami. A promijeniti sebe je teško. Promijeniti se možemo samo ako razumijemo šta radimo i zašto nam se događa ono što se nama mora dogoditi.

Karmička dijagnostika nije predviđanje budućnosti nego je razumijevanje karme. Pomoću karmičke dijagnostike osvjestimo da duša odabere najvažnije elemente svojih iskustava iz prošlih života i iz njih napravi temelj za svoju rast. Otkrivamo uzroke poteškoća koji izviru iz života naših predaka, naših prošlih života, svega što se događalo za vrijeme našeg boravka u maternici i sve šta smo doživjeli u tom životu. Pomoću tih informacija dolazimo do spoznaje na kojem stupnju svijesti se nalazimo.

Svaka ljutnja, zamjera, uvrijeđenost, neispunjeno očekivanje i sve što nas je uvrijedilo, još uvijek kuca unutar nas, zato je potrebno ovo osvijestiti i očistiti, inače će opet doći na površinu.

Dakle pomoću karmičke dijagnostike otkrivamo uzroke za naše stanje i otkrivamo šta moramo kod sebe promijeniti da si usavršimo kvalitetu života.

Poteškoće se rješavaju postupno, sloj po sloj.

Za koga je radionica karmičke dijagnostike prikladna?

Radionica karmičke dijagnostike prikladna je za ljude, koji stvarno žele promijeniti svoj život te spremni su i sami cjelovito surađivati u procesu. Radi se o holističkom pristupom do svog života, gdje pokušavamo istražiti i otkloniti uzroke poteškoća. Na taj način oslobode se energijske blokade i uspostavi se energijski protok kroz tijelo, i zapravo baš ovo vodi do temeljite promijene. Kod ovog procesa mora onaj, tko želi promjenu, cjelovito surađivati inače do trajnog otklona ne može doći.

Lijepo pozvani svi koji ste spremni predano posvetiti se sebi te napraviti korak dalje u svome životu.

www.jogini.net  www.facebook.com/jogini.joga

Namaste, Monika