mr. sc. Jasminka Premerl, dipl. ing. (Hrvatska) – Fraktali i škola života

28.8.-4.9.

mr. sc. Jasminka Premerl, dipl. ing. (Hrvatska) – Fraktali i škola života

Seminar ‘Fraktal i škola života’ pokazati će vam kako život gledati iz druge perspektive i spoznati istinu! Istinu koja otkriva sve ono što nam je potrebno da budemo ‘kronično sjajno’ i zadovoljno. Da osvijestimo ono što već imamo u sebi!

To je vrlo moćan i nepogrešiv osjećaj koji mnogi ljudi izgube negdje tijekom svog života. Namjera ovog seminara nije sreća utemeljena na brzim rješenjima nego postizanje ravnoteže u kojoj postajete dostupniji za dugoročni osjećaj radosti i zadovoljstva.

Fraktal, što je to?

Prirodni FRAKTAL je objekt prirodno ili umjetno stvoren, koji nije gladak, već je hrapav ili šupljikav i ima svojstvo samosličnosti. Prirodni fraktali se odlikuju necijelobrojnom fraktalnom dimenzijom. Za razliku od matematičkih fraktala kod kojih se isti oblik u sve manjem mjerilu ponavlja u nedogled (Kochov fraktal).

Kod prirodnih fraktala ne ponavljaju se potpuno jednaki oblici i ponavljanje je ograničeno strukturom tvari. Prirodni su fraktali ljudska pluća, krvotok, list paprati, brokula, cvjetača, žilice na površini lista, itd.  To je otkriće američko-francuskog matematičara poljskog podrijetla Benoita Mandelbrota koje je iznio u svojoj knjizi ‘Fraktalna geometrija prirode’. Na tom otkriću se temelji ruska metoda fraktalnog crteža koja će biti jedan od alata za brže razumijevanje i upravljanje vašom životnom matricom.

Seminar je podijeljen na ŠEST SUSRETA tijekom šest dana! Na PRVOM susretu, kroz dijagnostički fraktal, vidjeti ćete svoje potencijale i napraviti pametni algoritam, vlastite osobnosti (potreban mobilni telefon). U  DRUGOM  susretu uz obiteljsko stablo od sedam generacija spojiti ćete se s energijom svojih predaka, vidjeti i osjetiti kako vas 126 osoba podržava na vašem životnom putu. Otok Pašman i Harmony program je idealno mjesto za susret sa svojim podržavajućim energijama. U TREĆEM susretu, spojeni s podržavajućim energijama u sebi, raditi ćete FRAKTAL KRISTALNE ARHITEKTURE UMA i saznati kako je moguće imati realizaciju kad su nam poznati podržani dani koje daje Navigator, pametni alat umjetne inteligencije.  U ČETVRTOM susretu razgovaramo o psihosomatici jer ‘sve je u glavi’. Čovjek često pati od očitih tjelesnih simptoma koji uzrokuju stvarnu patnju i nemoć, a koje je nemoguće objasniti bilo kakvim pretragama bez obzira na mnogobrojnost dijagnostičkih uređaja danas. Probuditi ćete svoj bio skener preko svojih bioaktivnih točaka i korespondentnog sustava tijela. Upoznati ćete i fraktal ‘RUKA ZDRAVLJA’ i provjeriti podudarnost dijagnostike dva različita pristupa. U PETOM  susretu nezaobilazna poslastica – TESLINA SPIRALA i njezina pomoć pri ostvarenju vaše namjere i postizanja vaših životnih ciljeva. Teslina spirala, vrtlog prostora, vremena i gibanja daje vam mogućnost promijeniti valnu dužinu vaše individualne svijesti, jer ”naša cjelokupna stvarnost je samo svjetlost koja određuje sve što mislimo i osjećamo” rekao je Nikola Tesla.  Šesti susret donosi rezime. Kako ćete ove informacije i njihovu primjenu integrirati u svoj život.

Nit vodilja ovog seminara je bila mudra narodna izreka nepoznatog autora koja glasi:

Jadan sam ja bez mene!

Blago meni sa mnom!

I zato, vrati se sebi dok još imaš kome!

Radujem se vašem dolasku i našem uzajamno potpomognutom razvoju!