mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Tajna temeljnog zdravlja – doktrina Nikole Tesle

mr. sc. Jasminka Premerl dipl. ing. – Tajna temeljnog zdravlja – doktrina Nikole Tesle

Um Nikole Tesle, taj očaravajući, jedinstven, otvoren, konstruktivan i iznad svega slobodan um, koji nam je ostavio beskrajno mnogo blaga koje danas itekako koristimo osvjestit ćemo kroz ovaj seminar i usmjerit ćemo se na zdravlje.

Kroz seminar ćemo naučiti najnovije znanstveno utemeljene i kroz praksu provjerene metode zaustavljanja procesa starenja kroz povezivanje duha, duše i fizičkog tijela.

Obećala sam sama sebi da ću tražiti i govoriti istinu kakva god da jeste. I nikada nisam pogazila svoju riječ. Zato kroz seminar nudim samo ono što je provjereno, vjerodostojno, ono za što sam spremna kako stručnjak iz područja kvantno-informacijske medicine.

Kada smo zdravi, kada se dobro osjećamo, ne razmišljamo kako je naše tijelo iznutra i kako ono funkcionira. Informacije koje ću davati kroz seminar bit će smjernice kako izbjeći poremećena stanja tijela, duše i duha. Mudrost kaže: NAJDUŽI PUT POČINJE PRVIM KORAKOM ­– pa krenimo.

Seminar je namijenjen svima koji imaju želju postati bolji, mlađi i zdraviji. Fokus će biti na pronalaženju točke oslonca u životu, odnosno pronalasku samoga sebe. Krenut ćemo od jednostavnog prema složenom, od općeg prema pojedinačnom. Ispravnost i efikasnost osnovnih stavova moći ćete odmah testirati na sebi i osjetiti neograničene blagodati koje nam je ostavio Nikola Tesla.

Svoj profesionalni rad posvetila sam dobrobiti čovjeka i pronalaženju formule kako treću životnu dob lako i jednostavno pretvoriti u TREĆU MLADOST jer: MLADOST JE U NAMA, ona je neprocjenjiv životni kapital i njeno bogatstvo možemo potrošiti ako imamo premalo energije i nemamo informacije. Postoji izreka koja kaže: „MLADI STE ONOLIKO KOLIKO VJERUJETE, STARI ONOLIKO KOLIKO SUMNJATE“ jer mladost nije životna dob nego mladost je stanje duha.

Svi smo mi djeca istog vremena i korisnici istih dostignuća. Jedina razlika između nas je razlika u VOLJI.

Kroz seminar ćete upoznati kako je Nikola Tesla trenirao svoju volju i koliko je to temeljni princip dugog, sretnog i ispunjenog života.

SADRŽAJ SEMINARA:

  1. Upoznajte svoje tijelo
  2. Stanica – osnova našeg organizma
  3. Koža – ogledalo duše i tijela
  4. Nervni sustav i osjećaji
  5. Komunikacija – nephodna potreba suvremenog čovjeka
  6. Život je lijep ako smo dobro raspoloženi