Nadia Mareso – Yoga međuljudskih odnosa

Nadia Mareso – Yoga međuljudskih odnosa

Ovo je radionica u kojoj izmjenjujemo trenutke istinskog rada sa samim sobom sa razigranim momentima, u cilju upoznavanja jednostavne i učinkovite tehnike, kojom nastojimo razriješiti moguće sukobe pojedinca u svim sferama: od eksperimentiranja sa samim sobom, u društvenim odnosima, u partnerskoj vezi: ukratko – odnos sa svime što postoji.


Diplomirala sa Satya Devom (pri Fontallorso Firenca), izravnim učenikom: Sri Satyanande (Advaita Vedanta), Osho, U.G. Krishnamurti, Sri Muktananda, Don Juan Nuniez Del Prado (Inka učenja); Carlos Castaneda, Florinda D.G. Carol Tigs i Taisha Abelar (Toltečkih učenja), Swift Deer (Šamanizam i medicina Indijanske tradicije), Alehandro Jodorowski (Psihomagija).


nadia01Nadia Mareso: Rođena je 7.7.1961. godine u Trevisu. Operator  je Yoge za školu “YOGA EDUCATIONAL” pri Fakultetu za obrazovanje Sveučilišta u Bologni. Učitelj joge u javnim i privatnim institucijama, udrugama, predškolskog odgoja i školama pokrajine Venecije i Trevisa.

  • Tehnike meditacije: Satyananda ašram škola Montescudo Italija: Antar Mouna – Yoga Nidra – Mantra – Pranayama.
  • Daljinsko iscjeljivanje sa Roy Martinom: Meditacija – Tehnike rebalansa i bio-energetskog iscjeljivanja.
  • Yoga očiju: Sa Pascal Chavance: Studija o identifikaciji emocionalnih faktora, koji se odnose na različite vizualne nedostatke, te kako poboljšati vaš vid putem joge za oči.
  • Yoga TERAPIJA i filozofija yoge: s dr. Bhole Samkia
  • Yoga NYDRA: s Micheline Flak: Duboke tehnike opuštanja za djecu. Temeljna načela yoga nidra.
  • Yoga i trudnoća: Diplomirala na Centru Yoga Mandir Evolution (Yani).

Nadia Mareso tel. 346 6474854, nadiamareso@gmail.com, www.yogabambini.it