Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Pristup drevnoj mudrosti kroz putovanje duše – 1

3.7.-10.7.

Nagual Uchu (Urugvaj) – Pristup drevnoj mudrosti kroz putovanje duše – 1

Šamanizam je prva duhovna praksa poznata čovječanstvu. To je velikodušan, voljeni put pun brige za druge i za prirodu. Podržava i održava osobni rast i našu povezanost s Velikim Duhom. Mi smo dijelovi Majke Prirode, ne stojimo preko ili iznad nje.

Svjesna putovanja su element svete tradicije ljudi iz svih dijelova planete. Smatraju se primarnom metodom koja se koristi za pristup drugim svjetovima u kojima se nalaze pomagači i vodiči duha. Putovanje je snažno meditativno stanje. Vodi nas u posebna stanja svijesti koja nam pomažu da dublje radimo s intuitivnim i duhovnim vodstvom.

Nagual Uchu vodit će vas kroz tjedan putovanja duše u svijest obogaćeno raznim temama. Njegova su učenja iskustvena, putovat ćete i vježbati svaki dan. Sva znanja koja su nam potrebna su tu za nas, ona su dostupna, samo trebamo naučiti kako do njih doći. U našem su društvu gotovo cijelo vrijeme zarobljeni u našem svjesnom, racionalnom umu, pa je, čini se, izgubljena dublja mudrost. Međutim, nikad ništa nije izgubljeno, oduvijek je bilo tu za nas. Jednostavno smo zaboravili kako pristupiti tome.

Šamanska putovanja mogu brzo proširiti vašu svijest i mogu biti izvor energije, kreativnosti, nadahnuća, strasti, ljubavi i osobne snage koja nas potiče za naš svakodnevni život ovdje. Dobrodošli ste da nam se pridružite!

Razlika između programa 1 i programa 2 je vrsta putovanja koja ćemo obavljati. Izvodit ćemo različita putovanja svaki tjedan. Primjeri putovanja su: pronalaženje mudrosti od svojih predaka, susret s duhovnim vodičima, susret s vašim unutarnjim ratnikom, rad sa vašim Višim Ja …

Napominjemo da program podliježe malim promjenama, ovisno o energiji i potrebama grupe!

Kratka biografija:

Nagual Uchu:

Nagual Uchu je učio šamanizam najviše u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je dijelom kruga Carlosa Castaneda, te je usko surađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagualovom ženom iz kruga Don Juana). Proveo je godine putujući diljem svijeta, živeći i među afričkim i sibirskim šamanima, stječući bogato iskustvo u radu s energijama

On kombinira i integrira drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primjenjiv u 21. stoljeću, u našim svakodnevnim životima. Posljednja dva desetljeća Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene suvremenom životu u cijelom svijetu. Trenutno predaje u Europi.

Više informacija:

http://nagualuchu.com

http://en.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Moderni šamanizam