Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam – Buđenje istinskog bića

Nagual Uchu (Urugvaj) i Tadeja Škorja (Slovenija) – Moderni šamanizam – Buđenje istinskog bića

Šamanizam je prva duhovna praksa poznata čovječanstvu. To je velikodušan, voljeni put pun brige za druge i za prirodu. Podržava i održava osobni rast i našu povezanost s Velikim Duhom.

Od rođenja smo jako programirani, uvjetovani i obrazovani da razmišljamo i ponašamo se na određeni način kako bi bili prihvatljivi za naše društvo. Prikupili smo slojeve i slojeve ovog uvjetovanja, skrivajući i poturuči naše istinsko sebstvo, našu pravu bit. Ne znajući sebe, ne možemo se izražavati i živjeti živote koje želimo.

Šamanizam je razvio cijeli niz izvrsnih vježbi kako bi mogli ukloniti ove slojeve jedan po jedan kako bi naše istinsko biće zasvijetlilo. Postanite svjesni onoga što niste, uklonite slojeve programiranja, a to će vam onda otvoriti novi put samospoznavanja.

Ovaj tjedan, Nagual Uchu će vas odvesti u drevne tradicije šamanskih putovanja koristeći tehniku unutarnjeg vrta. Unutarnji vrt predstavlja naš duhovni aspekt. To je tajni ulazak u dubine ljudske psihe. Omogućuje vam da ponovno otkrijete sebe i vašu pravu bit.

Uchuovo poučavanje će biti iskustveno, istraživat ćete i doživljavati stvari na vlastitom primjeru pod njegovim vodstvom kroz šamanska putovanja. Šamansko putovanje smatra se primarnom metodom koja se koristi za pristup drugim svjetovima u kojima se nalaze mudrost, iscjeljivanje, pomagači duha i smjernice. Koriste se za mnoge svrhe, uglavnom za iscjeljenje. Putovanje je snažno meditativno stanje.


Kratka biografija:

Nagual Uchu:

Nagual Uchu je učio šamanizam najviše u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je dijelom kruga Carlosa Castaneda, te je usko surađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagualovom ženom iz kruga Don Juana). Proveo je godine putujući diljem svijeta, živeći i među afričkim i sibirskim šamanima, stječući bogato iskustvo u radu s energijama

On kombinira i integrira drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primjenjiv u 21. stoljeću, u našim svakodnevnim životima.  Posljednja dva desetljeća Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene suvremenom životu u cijelom svijetu. Trenutno predaje u Europi.

Tadeja Škorja:

Tadeja Škorja: Daroviti sanjar iz djetinjstva kada je otkrila cijele nove svjetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom te je počela trenirati s njim. Zajedno su radili proteklih 7 godina, organizirali su seminare i radionice diljem Europe.

Pozivamo vas da provedete ovaj tjedan s nama u Harmony Centru!


Dodatna aktivnost (nije dio redovnog programa, dodatno plaćanje): TRADICIONALNA LIMPIJSKA CEREMONIJA

Za one koji će osjetiti poziv da dođu, Uchu će obavljati limpije = tradicionalno šamansko energetsko čišćenje iz Latinske Amerike, rastvaranje blokada, iscjeljenje od teške energije i pomažući vam u ubrzavanju vaše osobne transformacije. Tijekom svečanosti Uchu se također usredotočuje na svakog sudionika za individualni rad. Zbog dubokog energetskog rada broj sudionika je ograničen.


Više informacija na web stranicama:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://en.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Moderni šamanizam

Tadeja Škorja