Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam – Oslobođeni prošlosti, pripremljeni za budućnost

Nagual Uchu (Urugvaj) i Tadeja Škorja (Slovenija) – Moderni šamanizam – Oslobođeni prošlosti, pripremljeni za budućnost

Šamanizam je prva duhovna praksa poznata čovječanstvu. To je velikodušan, voljeni put pun brige za druge i za prirodu. Podržava i održava osobni rast i našu povezanost s Velikim Duhom.

Većinu vremena nismo svjesni koliko naša prošlost utječe i uvjetuje našu sadašnjost. Nosimo terete, traume, uzorke u podsvijesti iz prošlosti, koji više ne služe ničemu. To utječe na naše ponašanje i naše odluke. Šamanizam je razvio cijeli niz sofisticiranih vježbi koje nam omogućuju podizanje naše svijesti iznad kolektivne razine i daju nam širu, višu perspektivu, u kojoj se možemo osloboditi naše prošlosti. Možemo ostaviti neželjene, destruktivne obrasce i blokade i početi stvarati novu budućnost u različitim aspektima života.

Ovaj tjedan Nagual Uchu će vas odvesti u drevne tradicije šamanskih putovanja koristeći tehniku unutarnjeg vrta. Unutarnji vrt predstavlja naš duhovni život i naša bića. To je tajni ulazak u dubine ljudske psihe. Možete saditi sjeme i nove ideje koje će se manifestirati u svim područjima vašeg života. Tamo ćete tamo postaviti svoju novu budućnost, oslobođeni od inhibirajućih utjecaja prošlosti.

Uchuova učenja bit će iskustvena, istražit ćete i doživljavati stvari na svoj način pod njegovim vodstvom kroz šamanske putove. Šamanska putovanja smatraju se primarnom metodom koja se koristi za pristup drugim svjetovima u kojima se nalaze mudrost, iscjeljenje, pomoćnici duha i smjernice. Koriste se za mnoge svrhe, uglavnom za iscjeljenje. Putovanje je snažno meditativno stanje.


Više informacija na web stranicama:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://en.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Moderni šamanizam

Tadeja Škorja


Nagual Uchu je učio šamanizam najviše u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je dijelom kruga Carlosa Castaneda, te je usko surađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagualovom ženom iz kruga Don Juana). Proveo je godine putujući diljem svijeta, živeći i među afričkim i sibirskim šamanima, stječući bogato iskustvo u radu s energijama

On kombinira i integrira drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primjenjiv u 21. stoljeću, u našim svakodnevnim životima.  Posljednja dva desetljeća Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene suvremenom životu u cijelom svijetu. Trenutno predaje u Europi.

Tadeja Škorja:

Tadeja Škorja: Daroviti sanjar iz djetinjstva kada je otkrila cijele nove svjetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom te je počela trenirati s njim. Zajedno su radili proteklih 7 godina, organizirali su seminare i radionice diljem Europe.

Pozivamo vas da provedete ovaj tjedan s nama u Harmony Centru!


Dodatna aktivnost (nije dio redovnog programa, dodatno plaćanje): TRADICIONALNA LIMPIJSKA CEREMONIJA

Za one koji će osjetiti potrebu, Uchu će učiniti t.i. “Limpias” = šamanski energetsko čišćenje iz Latinske Amerike koje uključuje rastvaranje blokada, uklanjanje teške energije i pomaganje u promicanju vaše osobne transformacije. Tijekom ceremonije Uchu također radi na svakom sudioniku. Zbog visoke razine energije broj sudionika je ograničen.