Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Šamansko putovanje i praktična čarolija – PROGRAM B

Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Šamansko putovanje i praktična čarolija
PROGRAM B

Uchu1Šamanizam je možebitna najranija duhovna praksa poznata čovječanstvu. To je velikodušni, ljubljeni put pun brige jedne za druge i za prirodu. On podržava i omogućava osobni razvoj i našu povezanost s velikim duhom. Ovaj tjedan, Nagual Uchu, će vas uvesti u drevne tradicije šamanskih putovanja i praktične magije.

Šamanska putovanja se smatraju primarnom metodom upotrijebljenom kako bismo pristupili drugim svjetovima gdje su pronađeni mudrost, iscjeljivanje, duhovni pomagači i smjernice. Oni se koriste za mnoge svrhe, uglavnom za ozdravljenje. Putovanje je snažno meditativno stanje. Ono nas vodi u izmijenjena stanja svijesti koji nam pomažu u dubljem radu s intuitivnim i duhovnim vodstvom. Šamansko bubnjanje se koristi kako bi se pomoglo u procesu. Ne trebate nikakve posebne vještine ili prethodno znanje u ovom putovanju.

Šamani crpe svoju snagu iz duhovnog svijeta. Njihova magija se kanalizira kroz prirodne elemenate (voda, zrak, zemlja i vatra), kroz bića i duhovnu prirodu, pretke i kroz sanjanje. Uchu će vas naučiti neke praktične tehnike kako provesti magiju, radeći s 4 elementa – vatrom, vodom, vjetrom, zemljom, voćem, kamenjem, drvećem itd. Šamanska magija je jednostavna, praktična i možete je primijeniti odmah kako biste doveli promjene u vaš svakodnevni život. Doživite neke drevne tehnike proricanja te kako manifestirati i promijeniti svoju stvarnost!

Mi ćemo zaključiti naš seminar s prekrasnom šamanskom ceremonijom na obližnjem nenaseljenom otoku. Programi A i B nisu identični. Uchu će pružiti različite vrste putovanja i vježbi i 2 tjedna će provesti s nama u Harmony centru. Programi A i B su komplementarni, ako se odlučite sudjelovati na obadva seminara.


Nagual Uchu:

Uchu2Nagual Uchu je učio i prakticirao šamanizam u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je dijelom kruga Carlosa Castaneda, te je usko surađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagual ženom iz kruga Don Juan). Proveo je godine putujući diljem svijeta, živeći među afričkim i sibirskim šamanima, dobivajući bogato iskustvo u radu s energijama.
On kombinira i integrira drevno znanje i tehnike u urbani-moderni šamanizam koji je primjenjiv u 21. stoljeću, u našim svakodnevnim životima. Posljednja dva desetljeća Uchu predaje i trenira drevne šamanske tehnike prilagođene suvremenom životu u cijelom svijetu. Trenutno predaje po Europi.

www.nagual-uchu.com/blog, Facebook: Nagual Uchu – Modern shamanizm

Tadeja Škorja:

Tadeja1Daroviti sanjar iz djetinjstva kada je otkrila cijele nove svjetove u sanjajućim stvarnostima kroz šamanske obrede, kada se sprijateljila s Nagual Uchuom te je počela trenirati s njim. Zajedno su radili proteklih 5 godina, organizirali su seminare i radionice po Europi.

www.en.arianasyard.com, Facebook: Tadeja Škorja