Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam – umjetnost manifestacije

Nagual Uchu i Tadeja Škorja – Moderni šamanizam – umjetnost manifestacije

Šamanizam je najstarija sačuvana duhovna predaja čovječanstva. To je put milosrđa, njege, ljubavi i brige jedan za drugog i prirodu. Podržava i održava osobni rast i povezanost među nama i s Velikim Duhom.

U ovom će tjednu Nagual Uchu predstaviti šamanski uvid u to kako manifestiramo i oblikujemo svoj život.

Imate mogućnost stvarati ovdje i sada, u ovom životu. Ovdje ste da stvarate svoje vlastito, jedinstveno životno iskustvo. Naučite ostvarivati svoje snove pomoću razumijevanja umjetnosti protoka energije. Kada smo svjesni da smo veliki Duh koji se manifestira u obliku čovjeka počinjemo nadmašivati ograničenja i manifestacija postaje moguća. Onda razumijemo da je sve što nam se događa naša vlastita manifestacija.

Program:

  • Što je manifestacija
  • Kako manifestiramo svoj život
  • Praktične vježbe za svakodnevni život
  • Inspiracijski razgovor s Nagualom Uchujem

Više informacija:

http://nagual-uchu.com/blog/
http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Moderni šamanizam
Tadeja Škorja

Kratka biografija:

Nagual Uchu se educirao o šamanizmu u Meksiku, Peruu i Brazilu. Djelovao je u istim krugovima kao Carlos Castaneda i radio je zajedno s Merilyn Tunneshende koja je bila ženski Nagual iz Don Juanova kruga. Kasnije je dugi niz godina putovao po svijetu, živio među afričkima i sibirskima šamanima i stekao dragocjena iskustva na području rada s energijom.

Drevna je znanja povezao i integrirao u t. z. urbani, moderni šamanizam, koristan u našoj svakodnevnici 21. stoljeća. Posljednja dva desetljeća poučava drevne tehnike šamanstva, prilagođene modernom načinu života po cijelom svijetu. Trenutačno živi i poučava po Europi.

Tadeja Škorja

Nadarena sanjarica već od djetinjstva preko šamanskih je znanja otvorila nova vrata i otkrila nove svjetove u stvarnosti snova i preko šamanskih ceremonija kada je postala prijateljica Naguala Uchuja i kada je počela trenirati i prakticirati s njime. Posljednjih 6 godina djeluju zajedno i organiziraju seminare i radionice po Europi.


11.7. i 18. 7. Proces unutarnje transformacije – limpias

Fakultativni program (nije dio redovnog programa): za one koji će osjetiti potrebu Uchu će izvesti t.z. “limpias” = šamansko energijsko čišćenje.

Proces unutarnje transformacije, koji će biti podržan šamanskim ceremonijama čišćenja, takozvanih “limpias”. Uchu će raditi individualno sa svakim sudionikom. Limpia je duhovno čišćenje tijela, uma i duše od negativnosti. Poznato je po uklanjanju negativnih uzoraka misli, lose sreće, blokada, neravnoteže, utjecaja loših energija i pomaže kod ovisnosti, depresije, fobija i strahova.