Nataša Kern (Slovenija) – Doživljavanjem emotivnog bivanja otvaramo puteve ekstaze – Biodanza

26. 6.3. 7.

Nataša Kern (Slovenija) – Doživljavanjem emotivnog bivanja otvaramo puteve ekstaze – Biodanza

Vodi: Nataša Kern, trenerica i učiteljica didaktike po Biodanzi (Slovenija), voditeljica Škole biodanze u Sloveniji. Redovite susrete i tematske radionice izvodi od 2005. godine.

Ritam našeg planeta koji je uhvaćen u trenutku putovanja u ovom dijelu svemira neprekidno kuca i u nama. U životu nas potiče na kretanje, istraživanje, a ponekad i na mirovanje. I ljudi su dio životnih procesa nastajanja i prelaženja. Tek kada smo u sadašnjosti svjesni postojanja i duboke povezanosti te isprepletenosti sa svime, tada može uslijediti ekstaza. Ekstaza je naše biološko pravo i potreba. Doživljavamo ju u kontaktu potpune prisutnosti ovdje, sa svime što postoji. Osjećamo sestrinstvo i bratstvo sa svojim ljubaznim su-nositeljima života. Sva priroda pjeva, glasno ili šaptajući te osjeća ovo prelijevanje života od jedne prema drugoj formi.

Pomoću Biodanze ćemo u ovih 6 dana probuditi osjećaj pristupačnosti, otvarati želje i tijela za uspostavljanje kontakta. Iznutra i izvana. Polako približavanje, omekšavanje naših okvira i vanjskih slika nas samih, koje ograničavaju to stapanje u ekstazu, omogućit će nam stvaranje prostora gdje se zaista susrećemo i jednostavno jesmo. Bez srama, kao što je priroda sama, bez odjeće na sebi. Jasnim pogledom, obnovljeni kroz ekstazu te sa smješkom na licu ponovo ulazimo u svijet.

Udruga Ars Sensus, udruga za kulturnu i socijalnu integraciju društva

Škola Biodanze u Sloveniji prema sustavu Rolanda Tora Araneda

Nataša Kern, trenerica Biodanze, tutor, učiteljica didaktike po Biodanzi

Specijalizacije: Biodanza, identitet i 4 elementa, Biodanza i glina

Biodanza za djecu i mladež,  Biodanza u prirodi

Telefon: 00 386 41 982 881, FB: Biodanza Slovenija

www.biodanza.si