Nataša Kern – Biodanza – Budi prisutan i slavi svoje veličanstveno JA kao što si – SADA

Nataša Kern (Slovenija) – Biodanza – Budi prisutan i slavi svoje veličanstveno JA kao što si – SADA

U životu nas vodi unutarnji, kompletan program u smjeru koji vodi prema višem životu. Što to znači? To znači da u nama živi poseban program kojeg smo naslijedili još iz vremena nastajanja svemira. Ova ista sila stvara okolinu u kojem se život može izraziti preko »procesa povezivanja«. Tako se rađa nova materija, nove zvijezde i ostala tijela svemira te različite vrste oblika života među kojima je i čovjek.

Pomoću biodanze zajedno stvaramo okolinu »doživljaja i impulsa« koji omogućuju bolje POVEZIVANJE i IZRAŽAVANJE našeg života. Namjera biodanze je poboljšanje psihičke i fizičke STABILNOSTI pojedinca – U ŽIVOTU koji se stalno mijenja. Na produbljen način ponovo se povezujemo sa sobom, ljudima i životom oko nas. Biodanza je praktičan sustav kretanja i neverbalne komunikacije koja omogućuje direktan pristup našoj nutrini i razlozima stvarnog boravka OVDJE i SADA.

Putem šestodnevnog programa biodanze produbljivat ćemo kontakt s nazočnoću, ubrzat ćemo »proces povezivanja« i prepoznavanja svoje veličanstvenosti. »Program za život u nama» može nas upozoriti na stvari koje su protiv života u nama te nas svom snagom vode u pun, hrabar, istraživački život već u ovom trenutku. Ne treba uvijek čekati pravi trenutak da bi se nešto dogodilo … Mi smo već ovdje, baš u ovom trenutku.


Nataša Kern, trenerica i učiteljica didaktike biodanze (Slovenija), voditeljica Škole biodanze u Sloveniji. Organizira redovite susrete, vikend radionice izvodi od 2005. godine.
Više o biodanzi i metodologiji rada na: www.biodanza.si