Nataša Radanović (Bosna i Hercegovina) – Rad na abdomenu i svjesnost dodira u terapiji

10.7.-17.7.

Nataša Radanović (Bosna i Hercegovina) – Rad na abdomenu i svjesnost dodira u terapiji

Ovaj jedinstveni doživljaj u predivnom okruženju u prirodi pružit će nam priliku da na vlastitoj koži iskusimo rad s tijelom i da ga istovremeno razumijemo. Pustimo potpuno svakidašnjicu za sobom.

U vremenu našeg učenja upoznat ćemo užitak primanja i davanja. Davanje masaže  je ovdje shvaćeno kao fizička aplikacija dobrote i ljubavi. U tradicionalnoj tajlandsk oj medicini poseban dio zauzima fizikalna terapija i vježbe.Tu spada tajlandska masaža (Nuad Boran i Thai yoga) i abdominalna masaža. Rad na abdomenu je polazna točka većine terapija na Istoku. Puno procesa se događa unutar tog centra kojim ćemo se i mi baviti, na energetskoj i na tjelesnoj razini. Učit ćemo kako prepoznati neke simptome i kako ih je najlakše rješiti. Preko ishrane, određenim vježbama, masažom, redovnom mentalnom higijenom. Proći ćemo i dijagnostiku elemenata, dijagnostiku pupka, bočnoslabinskog mišića i nekih organa.
U drugom dijelu našeg seminara spustit ćemo našu pažnju niže i bavit ćemo se zdravljem reproduktivnih organa. Dobit ćete dosta savjeta i praktičnih vježbi. Sve ovo znanje je nasljeđeno od stare tajlandske tradicije i žena koje su ga generacijama prenosile to rade i dan danas. Vrlo uspješno se bave womb liftingom, prolapsom maternice, trudnoćom, njegom rodilja, generalno zdravljem žene na potpuno prirodan način.

Svakako jako bitan segmenat u terapiji je rad na sebi no i rad na drugima uz svjesnost dodira. To Feel (osjetiti) je ovdje predstavljeno kao duboki ulaz u nas same, razvijanjem suosjećanja prema tijelu i biću vodi nas do dubine same naše suštine. Dodir i pokret ćemo detljnije obraditi kako bi svatko shvatio kako zapravo pravo iscjeljenje počinje.

Trudit ću se uspješno s vama podijeliti ovo naučeno znanje.
Svakako preko ovog seminara moći ćete naučiti efikasne tehnike kojima možete podržati svoju obitelj, prijatelje i sebe u svakodnevnom životu.

Nataša Radanović se stručno usavršavala u Bosni i Hercegovini, Italiji, Indiji i Tajlandu. Profesionalno se bavi bodywork tehnikama od 2003 godine. 6 godina je boravila i radila u Italiji kao Spa i Welness terapeut. U Indiji se posvetila joga terapiji, a odlaskom prvi put na Tajland 2010. godine otkriva potpuno drugačiju formu rada na tijelu i tradicionalnom Thai terapijom se od tada ozbiljno bavi. Certificirani je fizioterapeut, yoga učiteljica i terapeut tradicionalne thai terapije. Član je Thai healing Alliance International (THAI) asocijacije. Zadnjih godina fokus joj je na poboljšanju zdravlja reproduktivnih organa, plodnosti, zdravlju žena generalno. Samim tim radi na edukaciji i širenju znanja koje je učila iz autentičnih izvora. Kroz prizmu bosanskog humora svjetskih razmjera voli širiti svoje znanje, dijeliti prostor s istomišljenicima, otkrivati nove dimenzije rada na tijelu. Voli muziku i pokret preko kojeg razvija svoje polje svjesnosti ka iscjeljenju i prisutnosti.